MEDIA

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου είναι Number One - Η εντυπωσιακή εμφάνιση

Παπαρίζου
Instagram

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στο stage στον Β’ Ημιτελικό και ξεσήκωσε την αρένα

Ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision είναι γεγονός και οι special εμφανίσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η δική μας Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή, θυμίζοντας σε όλους την ένδοξη στιγμή που σήκωσε την κούπα με το «Number One».

Η pop star, 19 χρόνια μετά τη νίκη της στο Κίεβο της Ουκρανίας, εμφανίστηκε στο interval act με ένα εκρηκτικό look παρουσιάζοντας ζωντανά το νικητήριο τραγούδι της Ελλάδας σε ένα special Sing-A-Long performance. Η ολόσωμη φόρμα της, δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, ήταν διακοσμημένη με 1.000.000 κρύσταλλα και χρειάστηκαν 300 ώρες κατασκευής.

Το συγκεκριμένο act αποτελεί την 5η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision, αφού το 2001 την απολαύσαμε ως μέλος των Antique στην Κοπεγχάγη της Δανίας, το 2005 έφερε τη νίκη για την Ελλάδα στο Κίεβο της Ουκρανίας, το 2006 υποδέχτηκε τους Ευρωπαίους στην Αθήνα, και το 2021 συμμετείχε στο εντυπωσιακό Rock The Roof party στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Φέτος, αναμένεται να δώσει επίσης το 12άρι της χώρας μας στον μεγάλο τελικό.

Η Έλενα Παπαρίζου θα αποχωρήσει από το Μάλμε αύριο, ενώ απόψε θα στηρίξει τη Μαρίνα Σάττι στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει. Η εκπρόσωπός μας, με το «Zari», διεκδικεί μία θέση στη γιορτή του Σαββάτου ενώ ήδη έχει κερδίσει τους Eurofans."

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2024: Ξεσήκωσε την αρένα η Μαρίνα Σάττι – Φόρτσα για τελικό

Eurovision 2024: Ανάμικτες αντιδράσεις για την εμφάνιση του Ισραήλ – Το τρικ των Σουηδών

Eurovision: Αυτό είναι το ρούχο που θα φορέσει η Έλενα Παπαρίζου στον ημιτελικό