ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

COSMOTE: Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες για το Πάσχα για όλους τους συνδρομητές της

COSMOTE: Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες για το Πάσχα για όλους τους συνδρομητές της

Στο μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στη χώρα με κορυφαίες ταχύτητες

Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες προσφέρει και φέτος το Πάσχα σε όλους τους συνδρομητές της η COSMOTE, για να μπορούν να σερφάρουν ξένοιαστα από το κινητό τους, να ψυχαγωγούνται και να μοιράζονται online αγαπημένες στιγμές με τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται. Η προσφορά διατίθεται έως και τις 7 Μαΐου, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής COSMOTE.

Μέσα από το COSMOTE app και το WHAT’S UP app, όλοι οι συνδρομητές κινητής (συμβολαίου, COSMOTE Neo, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής), μπορούν να ενεργοποιήσουν την Πασχαλινή προσφορά, εύκολα και γρήγορα, και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της για περισσότερα data, η COSMOTE για μια ακόμη φορά απελευθερώνει την εμπειρία του Internet στο κινητό. Διαθέτοντας τα μεγαλύτερα δίκτυα κινητής στη χώρα, με κορυφαίες ταχύτητες και αξιοπιστία, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους πελάτες της υψηλού επιπέδου συνδεσιμότητα. Το δίκτυο 4G της COSMOTE καλύπτει ήδη το 99% του πληθυσμού της χώρας, ενώ το COSMOTE 5G έχει ξεπεράσει το 90% σε πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[1] με ταχύτητες πάνω από 1 Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές. Μάλιστα το 2023 το δίκτυο COSMOTE διακρίθηκε για 7η συνεχή χρονιά ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα από την Ookla®[2], την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις internet.

Επιπλέον προσφορές σε data

Οι συνδρομητές συμβολαίου, COSMOTE Neo και καρτοσυμβολαίου που θέλουν να σερφάρουν από το κινητό τους με απεριόριστα data, για έναν ολόκληρο μήνα, μπορούν να αποκτήσουν το πακέτο Unlimited Data για 30 μέρες με 11,90€. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι και τις 14 Μαΐου και ενεργοποιείται, επίσης, μέσω του COSMOTE app.

Αντίστοιχα, για τους πελάτες καρτοκινητής της εταιρείας διατίθεται η προσφορά 70GB για 30 μέρες με 13,50€, που ισχύει επίσης μέχρι και τις 14 Μαΐου και ενεργοποιείται μέσω των apps COSMOTE και WHAT’S UP.

[1] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

[2] Βασισμένο σε ανάλυση της Ookla® των Speedtest Intelligence® δεδομένων για το 1ο εξάμηνο 2023. Τα εμπορικά σήματα της Ookla χρησιμοποιούνται με άδεια χρήσης και ανατυπώνονται με άδεια.