ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ: Ξέφρενοι ολονύχτιοι πανηγυρισμοί στο Μιλάνο για το 20ό σκουντέτο - Δείτε εικόνες και βίντεο

Ίντερ: Ξέφρενοι ολονύχτιοι πανηγυρισμοί στο Μιλάνο για το 20ό σκουντέτο - Δείτε εικόνες και βίντεο

Χιλιάδες οπαδοί της Ίντερ ξεχύθηκαν στην πλατεία Ντουόμο και στους δρόμους του Μιλάνου για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie A στην Ιταλία.

Οι δρόμοι και οι πλατείες της πόλης του Μιλάνου «βάφτηκαν» στο μαύρο και το μπλε το βράδυ της Δευτέρας (22/4) μέχρι τα ξημερώματα για να γιορτάσουν το δεύτερο αστέρι που έβαλε η Ίντερ μετά το ντέρμπι με τη Μίλαν.

Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 2-1 της συμπολίτισσας και κατέκτησαν και μαθηματικά τον 20ό τίτλο τους στη Serie A, δίνοντας το έναυσμα για μια ξέφρενη βραδιά.

Μετά το πάρτι στις εξέδρες στο Σαν Σίρο, με τους παίκτες στο χορτάρι να κλαίνε και να πανηγυρίζουν από τη χαρά τους, η γιορτή συνεχίστηκε στους δρόμους του Μιλάνο.

Χιλιάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στην πλατεία Ντουόμο, όπου το μαύρο και το μπλε κυριαρχούσαν, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της λαμπερής Madonnina.

Συνθήματα, καπνογόνα, πυροτεχνήματα! Πολλές φανέλες των Νερατζούρι, παρά το τσουχτερό κρύο και τη δυνατή βροχή. Τα πάντα για να κάνουν μια αξέχαστη στιγμή πιο επική.

Όλα αυτά για το 20ό σκουντέτο. Για το δεύτερο αστέρι που θα μπει από τη νέα σεζόν στη φανέλα της Ίντερ.

Δείτε εικόνες από τους πανηγυρισμούς στην πλατεία Ντουόμο:

Σχετικές ειδήσεις