ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Χωρίς Φερνάντες και Ρότα στο Φάληρο η «Ένωση»

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Super League
Intime News

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο Πάολο Φερνάντες δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα (13/5) και δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα, ενόψει του ντέρμπι για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Την ερχόμενη Τετάρτη (15/5), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Φάληρο τον Ολυμπιακό και με νίκη θα «αγκαλιάσει» και το φετινό πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι τίτλου συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση. Μοναδικός παίκτης που απουσίαζε ήταν ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ισπανός μαζί με τον Λάζαρο Ρότα είναι οι μοναδικοί παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα. Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής μπακ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω τιμωρίας.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (15/5). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την CosmoteSport1HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις