Τι οδηγούν οι αστέρες της Μπάγερν Μονάχου;

Στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της πρωταθλήτριας Γερμανίας με την Audi, τα αστέρια της Μπάγερν παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα.

Του Γιάννη Σκουφή

Εννοείται πως σε αυτό το επίπεδο οι ποδοσφαιριστές έχουν την οικονομική ευχέρεια να έχουν στο γκαράζ τους ότι αυτοκίνητο επιθυμούν. Ωστόσο, σύμφωνα με το συμβόλαιο τους και τις σχετικές χορηγίες του συλλόγου στον οποίο ανήκουν, συνήθως υποχρεούνται να οδηγούν ότι προβλέπει το κλαμπ.

Για παράδειγμα στην Μπάγερν Μονάχου που διατηρεί μία μακροχρόνια συνεργασία με την Audi οι παίχτες οδηγούσαν πέρυσι Audi e-tron και e-tron Sportback. Φέτος, είναι ακόμη πιο «τυχεροί», μιας και πρόσφατα παρέλαβαν τα e-tron GT και RS e-tron GT που θα τα χρησιμοποιούν ως τα νέα τους «υπηρεσιακά» αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, η Audi παραχώρησε 15 e-tron GT και RS e-tron GT εκ των οποίων τα 10 προορίζονται για τους παίχτες, ενώ κατά τη διάρκεια της παράδοσης στο κέντρο Audi Driver Experience βρέθηκαν οι οδηγοί της Formula E, Lucas di Grassi και Rene Rast για να δώσουν μερικές συμβουλές.

Στην εκδήλωση της παράδοσης των αυτοκινήτων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Leroy Sané, Bouna Sarr, Sven Ulreich, Serge Gnabry, Andreas Jung, Benjamin Pavard, Robert Lewandowski, Kingsley Coman, ο προπονητής Julian Nagelsmann κ.α.

Υπενθυμίζεται πως το e-tron GT αποδίδει 476 ίππους όταν το ισχυρότερο RS 598. Και οι δύο εκδόσεις του πολύ ελκυστικού ηλεκτρικού σεντάν που βασίζεται στην Porsche Taycan διατίθενται και στην χώρα μας με τιμές που ξεκινούν από τις 108.100 ευρώ.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κατακτήσει 31 πρωταθλήματα έχοντας ένα σερί από το 2013 έως σήμερα.