Απαγορευτικό αντιμετωπίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο μάγος της στρόγγυλης θεάς αναμένεται να αντιμετωπίσει ένα μικρό προβληματάκι σχετικά με το πάθος του για την ταχύτητα και τα αγαπημένα του υπέρ-αυτοκίνητα.

Απαγορευτικό αντιμετωπίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο
2'

Του Γιάννη Σκουφή

Ο Ρονάλντο ποτέ δεν έκρυψε το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Χαρακτηριστικό είναι πως όταν έφυγε από την Γιουβέντους για το Μάντσεστερ από τα πρώτα πράγματα που μετακόμισε ήταν τα πανάκριβα αυτοκίνητα του. Σίγουρα θα γνωρίζετε την λατρεία του για τις Bugatti αφού είναι κάτοχος όχι μιας απλής Chiron, αλλά της σπάνιας Centodieci.

Την πανάκριβη συλλογή του Πορτογάλου άσου συμπληρώνουν δύο Lamborghini Aventador, μία Rolls Royce Cullinan, μία Chevrolet Camaro SS, μία Ferrari F12 TDF, μία McLaren Senna και πολλά άλλα. Συν μία Brabus G-Class την οποία η καλή του του την έκανε δώρο πέρυσι για τα γενέθλιά του.

Τώρα, ποιο είναι το θέμα που υπάρχει; Καταρχήν, να πούμε πως τα αυτοκίνητα του Ρονάλντο δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Ο ίδιος όμως θα υποχρεωθεί να οδηγεί σε κοινή θέα και στους δημόσιους δρόμους μόνο τα αυτοκίνητα του χορηγού της ομάδας. Και αυτό επειδή αυτός είναι ένας από τους βασικούς κανόνες που επιβάλλει ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

https://www.instagram.com/p/Bx2IXW2oxtg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό είχε κάνει ο 63χρονος Ραλφ Ράνγκνικ στην ομάδα της Λειψίας που ήταν, αυτό αναμένεται να κάνει και στην Μάντσεστερ καθώς ο Γερμανός προπονητής θέλει να έχει σε τάξη τους παίχτες του και να αποφεύγουν ακρότητες στην προσωπική τους ζωή. Έτσι, πολύ δύσκολα θα εξαιρεθεί από τον κανόνα του νέου κόουτς ο Ρονάλντο, όπως αναφέρει η βρετανική Mirror.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή