To νέο αστέρι της Μπαρτσελόνα έχει μανία με τα supercars

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα χρειαστεί να μεταφέρει στην Βαρκελώνη μαζί με όλα τα υπάρχοντα του και την πλούσια συλλογή του από πανάκριβα αυτοκίνητα.

Του Γιάννη Σκουφή

Μία από τις πιο ηχηρές πρόσφατες μεταγραφές του ποδοσφαίρου ήταν αυτή του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που μετακινήθηκε από την Άρσεναλ στη Μπαρτσελόνα. Μάλιστα ο 32χρονος Γκαμπονέζος υπέγραψε συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα μέχρι το 2025 οπότε θα μείνει στην Ισπανία για πολύ διάστημα.

Ενδεικτική του κόστους της μεταγραφής του από τους κανονιέρηδες είναι η ρήτρα των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Και κάπως έτσι μπορεί να αντιληφθεί κανείς το ύψος των αποδοχών του Ομπαμεγιάνγκ που έχει μια μεγάλη αδυναμία στα κοσμήματα και στα πανάκριβα αυτοκίνητα.

Μάλιστα με την πρώτη ευκαιρία ο Γκαμπονέζος ποστάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετά από τα αυτοκίνητα του. Τα οποία ξεπερνούν τα 12 με τα πιο ταπεινά να είναι δύο «απλές» Ferrari, μία Porsche Panamera Turbo, μία Aston Martin DB9 Volante 2 κ.λπ.

Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται να έχει στις Lamborghini, μιας και έχει μια Aventador και μία Urus. Στο χρώμα του χρυσού μαζί με ένα Range Rover Sport, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες. Αξιοσημείωτο είναι πως το χρώμα επιμελήθηκε ο Yianni Charalambous, στον οποίο πιστώνονται πολλά από τα custom made αυτοκίνητα διαφόρων celebrities.

Και αν νομίζατε πως τα χρυσαφί αυτοκίνητα είναι τα πιο εκκεντρικά, ο Ομπαμεγιάνγκ έχει και δύο πιο σουρεάλ, μία Aventador και μια LaFerrari που έχουν πάνω τους πινελιές διαφόρων χρωμάτων. Πραγματικά, ο Γκαμπονέζος έδωσε ρέστα αφού σπάνια έχουμε δει μια κατακόκκινη LaFerrari των περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ να μετατρέπεται σε αυτό το χάλι.

Μάλιστα, ο Χαραλάμπους τον είχε προειδοποιήσει πως θα δίχαζε το κοινό. «Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει αγάπη και μίσος». Αλλά αν είχε μείνει με το κλασικό κόκκινο ποιος θα ασχολούνταν με την LaFerrari του Ομπαμεγιάνγκ;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.