Toys for boys από τη Harley…  

Πλησιάζουν οι γιορτές και ψάχνεις δώρα; Τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα για όποιον έχει πάθος με τις μοτοσυκλέτες.

Του Γιάννη Σκουφή

H Harley-Davidson είναι μια από τις πιο εμβληματικές μάρκες που υπάρχουν και λογικό είναι πίσω της να ακολουθεί μια βιομηχανία με αμέτρητα προϊόντα που να ποντάρουν στο όνομά της.

Και όπως είναι λογικό, με τις γιορτές να πλησιάζουν, υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να κάνουν ένα δώρο σε κάθε τους αγαπημένο πρόσωπο που του αρέσουν οι μοτοσυκλέτες.

Μάλιστα, αν επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας θα δείτε πως υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο. Και δεν μιλάμε μόνο για είδη ρουχισμού, αλλά για διάφορα άλλα αξεσουάρ, από κούπες και βραχιολάκια μέχρι και τράπουλες ή αναπτήρες zippo.

Πέρα όμως από αυτά που υπάρχουν και στον ελληνικό ιστότοπο μπορεί κανείς να ανατρέξει και στον αμερικανικό όπου θα δει και κάποιο πιο… περίεργα. Όπως είναι μία μεγάλη γάστρα που μπορεί να κρατά ζεστά τα μπριζολάκια και τα λουκάνικα σε ένα σπιτικό μπάρμπεκιου ή ένα φορητό πικάπ που χωρά σε ένα μικρό βαλιτσάκι.

Επίσης υπάρχουν κούπες για μπύρες, κουμπαράδες, θερμός και πολλά άλλα. Τα οποία προσφέρονται και σε προσιτές τιμές και φυσικά έχουν παντού την ονομασία και το σήμα της θρυλικής Harley Davidson.