Τι είναι το Snow Space της Polestar;

Η Polestar ειδικεύεται στα σπορ υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα που συνδυάζουν επιδόσεις και πολυτέλεια.

Τι είναι το Snow Space της Polestar;
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Στην Κίνα οι πωλήσεις της Polestar πάνε πολύ καλά, ενώ αυξητική τάση έχουν και σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης. Ειδικότερα στις βόρειες χώρες η Polestar έχει πολύ καλή διείσδυση και για αυτό φροντίζει να προβάλλεται με όποια ευκαιρία βρει. Και μία καλή προβολή ήρθε με την ανακοίνωση της κατασκευής ενός υποκαταστήματος από πάγο στον Αρκτικό Κύκλο.

Εδώ να πούμε πως παγκοσμίως υπάρχουν περίπου 130 Polestar Spaces, όπως ονομάζονται τα υποκαταστήματα της σουηδικής μάρκας, αλλά αυτό που βλέπετε είναι πράγματι ξεχωριστό. Για αυτό και ονομάζεται Snow Space, ενώ για την κατασκευή του χρειάστηκαν περίπου 20 ημέρες και θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός.

Η Frozen Innovation, η κατασκευάστρια εταιρία, χρησιμοποίησε περίπου 3.000 κυβικά μέτρα χιονιού τα οποία μεταφέρθηκαν από ένα κοντινό χιονοδρομικό κέντρο. Το παγωμένο κτίριο έχει ύψος 12 μέτρα με τοίχους πάχους δύο μέτρων και εκεί φιλοξενείται ένα Polestar 2 EV, το οποίο είναι διαθέσιμο και για test-drive.

Το Snow Space βρίσκεται στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας και είναι εμπνευσμένο από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Είναι το δεύτερο Space που υπάρχει στη χώρα και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους ενδιαφερόμενους πελάτες της Polestar. Τουλάχιστον, μέχρι να πιάσουν οι ζέστες…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή