Τι μπορεί να κάνει ένας μπαμπάς για την κόρη του;

Ένα κοριτσάκι είναι συνήθως ευτυχισμένο όταν ο μπαμπάκας της της κάνει δώρο μία κούκλα ή κάποιο άλλο παιχνίδι.

Τι μπορεί να κάνει ένας μπαμπάς για την κόρη του;
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Όταν όμως ο μπαμπάκας τυχαίνει να είναι ένας εκατομμυριούχος, τότε όλα αυτά ακούγονται ξεπερασμένα.

Η υπόθεση έχει να κάνει με τον Μαλαισιανό επιχειρηματία Farhana Zahra, ο οποίος δεν ξέρει και ο ίδιος πόσο μεγάλη είναι η περιουσία του.

Μάλιστα, ανήκει σε αυτόν τον τύπο των πλουσίων που τους αρέσει να επιδεικνύουν τα πλούτη τους με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Και κάθε φορά φροντίζουν να το αναρτούν στα social media με τα σχόλια να ποικίλουν, από ευχές μέχρι και κατάρες.

Ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο μας δείχνει τον μπαμπάκα να προσπαθεί να πείσει την 5χρονη(!) κόρη του να πάει στο σχολείο. Ε, όπως πολλά παιδάκια, έτσι και αυτό έχει πάρει με στραβό μάτι τον δρόμο προς τα θρανία.

Για να της αλλάξει γνώμη και να καταφέρει να υλοποιηθεί το όνειρο του μπαμπάκα και να δει την κορούλα του να σπουδάσει ιατρική, αποφάσισε να της πάρει για δώρο ένα αυτοκινητάκι. Όχι από εκείνα όμως που παίζουν τα απλά παιδάκια, αλλά μία πραγματική Mercedes G-Class.

Δεν γνωρίζουμε αν δεν άρεσε το πράσινο χρώμα, αλλά η 5χρονη Fatima έδειχνε κάπως έκπληκτη, αλλά όχι και συγκλονισμένη. Μάλλον θα απορούσε ακόμη και η ίδια τι μπορεί να σκέφτεται ο πατέρας της κάνοντας της ένα τέτοιο δώρο. Ή μήπως να σκεπτόταν πως θα είναι το επόμενο;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή