Ένας Σκαραβαίος με βρετανικό κοστούμι

Καθημερινά στο διαδίκτυο αναδύονται διάφορες τρελές και παλαβές εμπνεύσεις, όπως αυτός ο Σκαραβαίος με στοιχεία από… Rolls-Royce.

Ένας Σκαραβαίος με βρετανικό κοστούμι
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Προφανώς, κάποιος κάπου στην Ιταλία να είχε στόχο στην ζωή του να αποκτήσει κάποια στιγμή μία Rolls-Royce. Από ότι φαίνεται η τύχη δεν του χαμογέλασε και έτσι ξέμεινε με ένα παλιό VW Beetle του 1972.

Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και με τις κατάλληλες επεμβάσεις μετέτρεψε το Σκαραβαίο του σε μία Rolls. Και αν δεν το πέτυχε, ίσως κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο άσχημα Beetle που έχουμε δει ποτέ.

Όπως μπορείτε να δείτε το κάμπριο αμάξωμα έχει μπροστά την κλασική κάθετη μάσκα της βρετανικής μάρκας, ενώ μεταξύ των άλλων υπάρχουν και ξύλινα μαρσπιέ.

Όπως και να έχει αυτό το… Rolls-Royce Beetle βρίσκεται προς πώληση στο Palo del Colle, της Ιταλίας με την τιμή του να ανέρχεται στις 9.500 ευρώ. Η οποία είναι πολύ υψηλή για ένα μεταμορφωμένο Beetle, ειδικά αν συγκρίνουμε τις τιμές ταλαιπωρημένων μεταχειρισμένων Rolls-Royce Silver Shadow της δεκαετίας του '70 στην Ιταλία, οι οποίες ξεκινούν από περίπου 13.000 ευρώ.

Σχόλια που υπάρχουν στο διαδίκτυο υποστηρίζουν ότι παρόμοια τροποποιημένα Beetle χρησιμοποιούνται για γάμους στην Ιταλία. Παρόλο που η Rolls-Royce κέρδισε μια μήνυση το 1976 για τον σχεδιασμό τέτοιων κιτς μετατροπών, φαίνεται πως αυτά συνέχισαν να πουλάνε. Τουλάχιστον, μέσω Facebook Marketplace.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή