Ακόμη και οι τράκτορες μπορούν και με τις δύο ρόδες (video)

Ανέκαθεν τα ρεκόρ Guinness προκαλούσαν μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικότερα αν αφορούν έναν Ιταλό κασκαντέρ που σηκώνει ένα φορτηγό στις δύο του ρόδες!

Του Γιάννη Σκουφή

Ο 43χρονος Marco Davide Giony είναι ένας ταλαντούχος επαγγελματίας οδηγός που αναλαμβάνει επικίνδυνες σκηνές καταδίωξης χάρη στις εξαιρετικές του οδηγικές ικανότητες.

Πρόσφατα, ο Ιταλός κασκαντέρ πρόσφερε ένα μοναδικό θέαμα σε ζωντανή μετάδοση περνώντας με έναν τράκτορα μέσα από ένα διάδρομο. Μάλιστα, ο διάδρομος ήταν τόσο στενός που για να περάσει έπρεπε να τον σηκώσει στους δύο τροχούς θυμίζοντας κάτι από Ντιούκς.

Συγκεκριμένα ο διάδρομος είχε πλάτος λιγότερα από τέσσερα μέτρα και ο Marco κατάφερε να καλύψει μια απόσταση περίπου 10 μέτρων σημειώνοντας ένα νέο ρεκόρ (το προηγούμενο κρατούσε από το 2016) που καταχωρήθηκε επίσημα στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Μη νομίζετε, πάντως, πως ήταν κάτι εύκολο. Στην πρώτη του προσπάθεια δυσκολεύτηκε να διατηρήσει τον έλεγχο του φορτηγού με αποτέλεσμα να ρίξει κάτω τα πλευρικά τοιχώματα. Ακόμη και στην δεύτερη του προσπάθεια δεν τα κατάφερε πέφτοντας αυτή τη φορά προς τα δεξιά.

Την τρίτη φορά όμως ο Marco ήταν πιο συγκεντρωμένος και κατάφερε να κάνει ένα ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα μπορέσει κανείς να σπάσει. Αφού τιμήθηκε με το πιστοποιητικό «Guinness World Records», ο Marco μοιράστηκε τη σκηνή με τον γιο του, τον οποίο εκπαιδεύει για να ακολουθήσει τα βήματά του ως κασκαντέρ. Και γιατί όχι, να καταρρίψει το ρεκόρ του πατέρα του.