Ένα απίστευτο ασύρματο ηχείο με τα σήματα της McLaren

Από το 2015, η Bowers & Wilkins είναι υπεύθυνη για τα ηχοσυστήματα των αυτοκινήτων που κατασκευάζει η McLaren και για να τιμήσουν αυτή τη σχέση οι δύο βρετανικές εταιρείες παρουσίασαν ένα πολύ ιδιαίτερο ηχείο, το Zeppelin.

Ένα απίστευτο ασύρματο ηχείο με τα σήματα της McLaren
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Ο σχεδιασμός του, που θυμίζει όντως το αερόπλοιο Zeppelin, διατίθεται στο χαρακτηριστικό πορτοκαλί Papaya ή Galvanic Grey της McLaren.
Αυτό το σχήμα δεν είναι τυχαίο, καθώς ενσωματώνει μία προηγμένη καμπίνα ανακύκλωσης ήχου και μπορεί να συνδυαστεί ως ακραίος δορυφόρος μαζί με ένα κεντρικό υπογούφερ.

Στο πίσω μέρος υπάρχει το χαρακτηριστικό λογότυπο «Speedy Kiwi» που αποτίνει φόρο τιμής στον ιδρυτή της McLaren, Bruce McLaren.

Ο George Biggs, υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ της McLaren, τόνισε τις κοινές αξίες των δύο βρετανικών εταιρειών και ότι αυτή η συνεργασία επεκτείνει την απαράμιλλη ηχητική εμπειρία της McLaren από τα αυτοκίνητα στα σπίτια.

Ωστόσο, η απόκτηση αυτού του αποκλειστικού ηχείου δεν είναι απλή. Είναι διαθέσιμο μόνο μέσω των αντιπροσωπειών της McLaren. Και αυτό επειδή το προϊόν στοχεύει να προσελκύσει τόσο τους θαυμαστές της McLaren όσο και της Bowers & Wilkins.

Όπως και να έχει το περιορισμένης έκδοσης ασύρματο ηχείο Zeppelin ήδη διατίθεται στην τιμή των 899 ευρώ, αλλά θα περιοριστεί όμως σε μόλις 60 μονάδες τιμώντας τα 60 χρόνια της McLaren. Και όπως καταλαβαίνετε, παρόλο που η διάθεσή του έχει ξεκινήσει πριν από μερικές μέρες, έχει ήδη γίνει ανάρπαστο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή