Το νέο Hyundai Kona είναι πιο ώριμο και πλήρες από ποτέ

Το Kona είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Hyundai και η δεύτερη γενιά του δεν αποτελεί απλά την εξέλιξη της προηγούμενης αλλά μια εντελώς νέα προσέγγιση, η οποία ξεκίνησε από το στάδιο της σχεδίασης, καθώς το νέο Kona εξελίχθηκε καταρχήν ως ηλεκτρικό, και στη συνέχεια ενσωμάτωσε και τα άλλα συστήματα πρόωσης τα οποία διαθέτει.

Το νέο Hyundai Kona είναι πιο ώριμο και πλήρες από ποτέ
1'

Τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό

Εμπνευσμένη από τα αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα της Hyundai είναι άλλωστε και η σύγχρονη εμφάνισή του, που προσδιορίζεται από τη χαρακτηριστική μάσκα με τη φωτεινή λωρίδα που την περιβάλει και δημιουργεί μια ιδιαίτερη οπτικά ταυτότητα, κάτι που ισχύει και για το πίσω μέρος του, καθώς εκεί τα φώτα συνδέονται μέσω μιας φωτεινής μπάρας.

Ταυτόχρονα υπάρχει και σύνδεση με την προηγούμενη γενιά, μιας και εδώ έχουν διατηρηθεί τα τονισμένα πλευρικά προστατευτικά που τονίζουν τον off road προσανατολισμό. Μάλιστα, τα πλευρικά προστατευτικά στην πιο σπορτίφ έκδοση N-Line είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ ο πιο δυναμικός χαρακτήρας της τονίζεται τόσο από τη διαφορετική μάσκα, τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, αλλά και τους μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες και την προαιρετική μαύρη οροφή.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή