Τι ρολόι φοράει ο Cristiano Ronaldo;

Ο Cristiano Ronaldo, ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο και γνωστός για τα πανάκριβα γούστα του, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το status του με την τελευταία δημόσια εμφάνισή του.

Τι ρολόι φοράει ο Cristiano Ronaldo;
2'

Του Γιάννη Σκουφή

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ, ο Ronaldo έκλεψε την παράσταση κατά την άφιξή του στον αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα στον Tyson Fury και τον Oleksandr Usyk.

Μεταξύ των διασημοτήτων που παρευρέθηκαν ήταν ο Anthony Joshua, ο Neymar, ο Ryan Garcia, ο Wladimir Klitschko, ο Amir Khan και ο David Haye. Ωστόσο, ο Ronaldo ήταν αυτός που έκανε την πιο εντυπωσιακή είσοδο, φτάνοντας στο χώρο με την ολοκαίνουργια Ferrari Purosangue του.

Παρόλο που το ντύσιμό του ήταν σχετικά ταπεινό, με ένα outfit αξίας 4.000 ευρώ από την Gucci, το ρολόι του ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση: ένα σπάνιο και ακριβό Franck Muller αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Για την ακρίβεια ονομάζεται Tourbillon Trumps Van Cleef & Arpels «Mystery Set» και είναι κατασκευασμένο από λευκόχρυσο 18 καρατίων, διακοσμημένο με 424 διαμάντια και ρουμπίνια, όλα τοποθετημένα με την τεχνική «Serti Mysterieux» που τα κάνει να φαίνονται σα να αιωρούνται.

Αυτή η υπερβολική και εντυπωσιακή εμφάνιση ταιριάζει απόλυτα με το στυλ του Ronaldo, όπως και η άφιξη με τη νέα του Ferrari.

H Purosangue, που ο Ronaldo αποκάλυψε στα social media τον Ιανουάριο, είναι μια νέα προσθήκη στη συλλογή του, που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Το ιταλικό SUV εκτιμάται ότι του κόστισε πάνω από 500.000 ευρώ και το επέλεξε σε ένα βαθύ μπλε χρώμα.

Οι πρώτοι αγοραστές επιλέγονται από την ίδια τη Ferrari, μια πρακτική που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο Ronaldo, όπως και ο Ibrahimović, είναι ένας από τους πρώτους που απέκτησαν το εντυπωσιακό SUV.

https://www.instagram.com/reel/C7H2wO2LiQ4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή