Αυτό το σκούτερ ήταν του Michael Schumacher

Το Aprilia Leonardo των φωτογραφιών μας είχε περάσει από τα χέρια του Michael Schumacher στο Grand Prix του Μονακό το 2004 και πρόσφατα πωλήθηκε σε δημοπρασία που έγινε στο Πριγκηπάτο.

Αυτό το σκούτερ ήταν του Michael Schumacher
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Θυμάστε τη στιγμή που ο Michael Schumacher και ο Juan Pablo Montoya συγκρούστηκαν στο τούνελ ενώ ακολουθούσαν το αυτοκίνητο ασφαλείας στο Γκραν Πρι του Μονακό το 2004;

Σε εκείνο το περιστατικό ο Γερμανός προσπαθούσε να ζεστάνει τα λάστιχα και τα φρένα της Ferrari αλλά ο εμπρός αριστερός τροχός του μπλόκαρε στη στροφή κάτω από το ξενοδοχείο Fairmont.

Ο ήδη ντουμπλαρισμένος Montoya προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση κλίνοντας προς τα δεξιά, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πίσω μέρος της Ferrari του Schumacher και να στείλει το Γερμανό στον τοίχο.

Ο Schumacher μπορεί να έχασε το σερί των έξι νικών εκείνης της σαιζόν, αλλά παρ' όλα αυτά κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής. Τώρα, τι σχέση έχει το σκούτερ που πωλήθηκε πρόσφατα στο Μονακό;

Το Aprilia των φωτογραφιών μας ταξινομήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2003 στην Ιταλία, και το 2004 βάφτηκε με τα χρώματα της Scuderia Ferrari -συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης τσιγάρων.

Παρουσιάστηκε στον Schumacher ως το μέσο μεταφοράς του για το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο Μονακό και το είχε χρησιμοποιήσει για τις κοντινές μετακινήσεις του.

Και κάπως έτσι βρέθηκε κάποιος που έδωσε 14.160 ευρώ για να το αποκτήσει. Πολλά ή λίγα, δεν αναιρεί το γεγονός πως αυτό το Leonardo έχει τη δική του ιστορία που πολλές φορές δε αποτιμάται σε χρήματα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή