Πωλείται ένα σπάνιο Saleen S7

Η δεκαετία του '90 έχει πάρει τα πάνω της στις δημοπρασίες στις οποίες πρωταγωνιστούν συνεχώς εμβληματικά μοντέλα που αναζητούν νέα στέγη.
Πωλείται ένα σπάνιο Saleen S7
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Ένα από αυτά είναι και ένα σπάνιο Saleen S7, το οποίο βρίσκεται προς πώληση στη δημοφιλή πλατφόρμα «Bring a Trailer» έχοντας στο κοντέρ του μόλις 1.760 χιλιόμετρα.

Το Saleen S7 δεν είναι μόνο ένα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα υπερ-ύψηλών επιδόσεων που έχει να δείξει η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και ένα από τα πιο γρήγορα. Εξοπλισμένο με έναν V8 με 7.000 κυβικά αποδίδει πάνω από 1.000 ίππους και αποτελεί ένα μηχανολογικό αριστούργημα.

Διαθέτει δύο turbo, σύστημα διαχείρισης κινητήρα Motec, και ένα ενισχυμένο κιτ επαγωγής, όλα προσεκτικά αναβαθμισμένα από την Fountain Race Engines. Επιπλέον, διαθέτει μια πλήρη αναβάθμιση των ηλεκτρικών συστημάτων και είναι εξοπλισμένο με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Οπτικά, το Saleen S7 εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την χαρακτηριστική σχεδίαση του, το αιχμηρό εμπρός μέρος, τις πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, την πίσω φτερούγα, τις πλευρικές εισαγωγές αέρα και τις σφυρήλατες χρωμιωμένες ζάντες, αποπνέοντας τη ξεχωριστή γοητεία της δεκαετίας του '90.

Στο εσωτερικό, το Saleen S7 διατηρεί την λιτή σχεδίαση που μπορεί να έχει ένα supercar σχεδόν 20 ετών με μαύρη και κόκκινη επένδυση, ζώνες ασφαλείας αγωνιστικού τύπου και ένα CD-player της Kenwood.

Η τρέχουσα προσφορά για αυτό το πραγματικά εξαιρετικό αυτοκίνητο ξεπερνά τις 650.000 ευρώ και αναμένεται να αυξηθεί όσο προχωρά η δημοπρασία. Άλλωστε, πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία για όποιον θέλει να αποκτήσει ένα από τα πρώτα αυθεντικά supercars της Αμερικής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή