O Shaquille O'Neal είναι εθισμένος στο Cybertruck

Ο θρύλος του NBA, αποφάσισε να παραγγείλει ακόμη ένα Tesla Cybertruck. Για ποιο λόγο όμως;

Του Γιάννη Σκουφή

Με μία περιουσία ύψους περίπου 460 εκατομμυρίων ευρώ, ο πρώην παίκτης των Los Angeles Lakers μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο θέλει. Και δεν είναι μυστικό ότι ο Shaq έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Cybertruck της Tesla.

Μόλις πήρε στα χέρια του το πρώτο του Cybertruck, ο Shaq εντάχθηκε στην ελίτ των διασημοτήτων που το έχουν αποκτήσει, όπως οι Pharrell Williams, Lady Gaga, Jay-Z, Kim Kardashian και Justin Bieber.

Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που είχαν καταφέρει να έχουν στην κατοχή τους το πιο αμφιλεγόμενο pickup στον κόσμο και κάθε φορά που το οδηγεί στο Λας Βέγκας καταφέρνει να αποσπά αμέτρητα «ποσταρίσματα» στα social media.

Και επειδή O'Neal περνά περισσότερο χρόνο στην Ατλάντα και επειδή το Λας Βέγκας του πέφτει κομματάκι μακριά, αποφάσισε να αγοράσει ένα δεύτερο. Πως το έκανε; Με ένα τηλεφώνημα λέγοντας φυσικά ποιος είναι.

Έτσι, αφού άφησε το πρώτο του Cybertruck στο Λας Βέγκας, περιμένει να παραλάβει σε μερικές μέρες το δεύτερο του, που θα οδηγεί στην Ατλάντα. Το οποίο είναι μαύρο, με μαύρες ζάντες 26 ιντσών της Forgiato.

Αν και δεν είναι γνωστό ποια έκδοση έχει επιλέξει, το πρώτο του είναι το Cyberbeast, η έκδοση του Cybertruck με τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ και τους 845 ίππους, που ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,6 δεύτερα και διανύει τα πρώτα 400 μέτρα σε 11 δεύτερα.

Ο O'Neal πάντως είναι γνωστός λάτρης των μεγάλων pickup. Στη συλλογή του περιλαμβάνεται επίσης το θηριώδες Apocalypse, το οποίο είναι σχεδιασμένο να επιβιώσει ακόμη και σε συνθήκες… αποκάλυψης.

Τα pickup φαίνεται να είναι τα ιδανικά για τον πρώην μπασκετμπολίστα ύψους 2,16 μέτρων και βάρους 147 κιλών. Η συλλογή αυτοκινήτων του εκτιμάται περίπου στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ, και τα περισσότερα από αυτά είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του, καθώς ο Shaq δεν δυσκολεύεται μόνο με το ύψος του όταν οδηγεί, αλλά και με το μέγεθος των πεταλιών, δεδομένου ότι φοράει παπούτσια νούμερο 48!