ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ατυχία για τον Tanak!

H 3η ημέρα του Εθνικού μας Αγώνα ξεκίνησε από το Ρεγκίνι όπου η Hyundai διατήρησε την πρωτοπορία με τον Sordo. Άτυχος ο Tanak που είχε δύο κλαταρίσματα!

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ατυχία για τον Tanak!
2'

Στην ειδική διαδρομή στο Ρεγκίνι, που με μήκος 28,67 χιλιόμετρα είναι η μεγαλύτερη του Ακρόπολις, ο Neuville έκανε το ταχύτερο χρόνο μπροστά από τον Ogier.
Ο Γάλλος της Toyota χτες ήταν εμφανώς απογοητευμένος λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ξεκινούσε πρώτος και καθάριζε τον δρόμο για όλους τους υπόλοιπους και ότι ήταν πρώτοι σε τέσσερις ειδικές λέγοντας στο Neuville να σταματήσει την κλάψα και να μάθει να οδηγεί καλύτερα!

Στην 7η κατά σειρά ειδική του Ακρόπολις ο Sordo ακολούθησε με τον τρίτο καλύτερο χρόνο αλλά ο Tanak ήταν ιδιαίτερα άτυχος αφού έχασε περισσότερο από ενάμιση λεπτό για την αλλαγή ελαστικών σε δύο κλαταρίσματα. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πολύ πίσω και να χάσει την πρωτοπορία.

Έτσι, στην γενική κατάταξη πέρασε μπροστά ο Sordo με διαφορά 7,2 δευτερολέπτων από το Neuville που τον ακολουθεί. Για να δούμε αν η Hyundai θα δώσει εντολή στο Sordo να υποχωρήσει και να παραχωρήσει τη θέση του.

Για την Toyota το Ακρόπολις δεν πάει καλά αφού ο Ogier έχει πέσει στην 3η θέση και με το Yaris Rally1 να έχει προβλήματα με το turbo και η διαφορά από τα Hyundai να έχει αυξηθεί. Πιο πίσω έχει πέσει ο άτυχος Tanak. Επόμενη ειδική στις 10:37 στη Θήβα.

Σχετικές δηλώσεις από την ε.δ. Ρεγγίνι

ΕΔ7: #6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA «Είναι καλό που είμαστε πρώτοι. Αλλά θέλουμε να κερδίζουμε στις ειδικές, όχι γιατί οι άλλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα».

ΕΔ7: #11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE «Κάναμε καθαρό πέρασμα, είναι σκληρή ειδική στο μέσον της διαδρομής και πρόσεχα, είναι τελείως διαφορετικές συνθήκες σε σχεση με χθες. Αλλάξαμε το στήσιμο και αισθάνομαι καλύτερα με το αυτοκίνητο».

ΕΔ7: #17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS «Είμαστε στη μέση του πουθενά. Προσπαθούμε να οδηγούμε γρήγορα χωρίς ρίσκο. Κρίμα για τον Ott».

Η κατάταξη μέχρι την ΕΔ7

ekoralli.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή