ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Neuville πέρασε μπροστά!

Πλούσια δράση για ακόμη μία μέρα στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Neuville πέρασε μπροστά!
INTIME.
2'

Ο Ogier είχε μαζί του τους Άγιους Θεόδωρους και έκανε τον ταχύτερο χρόνο στην ειδική. Ωστόσο, εξίσου γρήγορος ήταν και ο Neuville, ο οποίος μετά το κλατάρισμα που είχε ο Sordo πήρε τα ηνία του αγώνα!

O Ogier πήρε ακόμη μία ειδική και κάνει τα πάντα για μία θέση στο βάθρο. Μέχρι την ΕΔ9 έχει δύο Hyundai μπροστά του, αυτό του Sordo που έπεσε πίσω από το πρωτοπόρο πλέον Neuville μετά το κλαταρισμένο πίσω δεξί ελαστικό.

Ο Ισπανός οδηγός της Hyundai έχασε 51,3 δευτερόλεπτα από τον Ogier και 45,6 δευτερόλεπτα από τον ομόσταβλό του, Neuville. Δυστυχώς, ο Sordo αναγκάστηκε να διανύσει αρκετή απόσταση με το πρόβλημά του, το οποίο προκάλεσε ζημιά στον πίσω αριστερό τροχό και την ανάρτηση του i20 N Rally1.

Αυτή η εξέλιξη δυσχέρανε σημαντικά τη θέση του στον αγώνα, καθώς η ζημιά ενδέχεται να επηρεάσει την απόδοσή του στις επόμενες ειδικές διαδρομές. Ο Tanak ακολουθεί με μεγαλύτερη διαφορά και μένει να δούμε τι θα γίνει στις επόμενες δύο ειδικές (στο Λουτράκι και στην Άγιοι Θεόδωροι 2) που απομένουν για σήμερα το απόγευμα, καθώς και στην σούπερ ειδική το βράδυ στις 21:00 στον ΣΕΙΡΙΟ.

Σχετικές δηλώσεις από την ε.δ. Άγιοι Θεόδωροι 1

ΕΔ9: #11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE «Ο στόχος μας είναι απλός: Να τελειώσουμε τη μέρα χωρίς προβλήματα και κυρίως χωρίς κλαταρισμα. Το δεύτερο πέρασμα θα είναι πολύ δύσκολο, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Θα χρειαστούμε και λίγη τύχη».

ΕΔ9: #17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS «Η διαφορά είναι μεγάλη, θα κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και βλέπουμε. Χωρίς σέρβις είναι πολύ δύσκολα στο Ακρόπολις».

ΕΔ9: #8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA «Πολύ γλιστερή ειδική, προσπάθησα απλά να την ολοκληρώσω».

ΕΔ9: #6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA Ολοκλήρωσε την ειδική με κλαταρισμένο πίσω δεξί ελαστικό.

acropolis-ss9-(1).jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή