Ο Shaquille O'Neal παρέλαβε το σπέσιαλ Cybertruck του

Ο Shaq είναι γνωστός για την αγάπη του στα υπερβολικά μεγάλα και εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Πρόσφατα απέκτησε το πρώτο widebody Cybertruck στον κόσμο!

Του Γιάννη Σκουφή

Τον περασμένο μήνα, ο Shaquille επικοινώνησε με έναν διευθυντή αντιπροσωπείας, ζητώντας ένα νέο Cybertruck. Μάλιστα, του άρεσε ιδιαίτερα από τη στιγμή που είδε τον LeBron James να βολεύεται με περίσσεια άνεσης σε ένα Cybertruck.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας των Los Angeles Lakers έχει πάθος με τα μεγάλα φορτηγά, κάτι αναμενόμενο αφού χρειάζεται ένα όχημα που να μπορεί να φιλοξενήσει το ύψος του (2,16 μέτρα) και τα 147 κιλά του. Στη συλλογή του περιλαμβάνεται επίσης το εντυπωσιακό Apocalypse monster, μια τροποποιημένη έκδοση του Ram 1500 TRX.

Αν και είχε ήδη ένα στο Λας Βέγκας, δεν ήθελε να το μεταφέρει στην Ατλάντα της Georgia, και έτσι παράγγειλε ένα νέο, με τις προδιαγραφές που επιθυμούσε. Έτσι, το συγκεκριμένο Cybertruck έπρεπε να είναι μαύρο σε όλες του τις λεπτομέρειες και να διαθέτει μαύρες ζάντες. Ο φίλος του από την αντιπροσωπεία πρότεινε ζάντες 26 ιντσών, και ο Shaq συμφώνησε αμέσως. «Μην με καλέσεις μέχρι να είναι έτοιμο!» του είπε.

Όταν τελικά το παρέλαβε, δήλωσε: «Αν και δεν μου αρέσει να το λέω, έχω το πιο μπάνικο Cybertruck στη χώρα!». Είναι κατάμαυρο, με τεράστιες ζάντες Forgiato 26 ιντσών και πιο φαρδιά φτερά από ανθρακονήματα. Επιπλέον, έχει πρόσθετα φώτα στον εμπρός προφυλακτήρα και μια LED λωρίδα που αλλάζει χρώματα.

Επίσης, το σπέσιαλ Cybertruck φωτίζει το δρόμο με κόκκινο χρώμα, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram η Effortless Motors, η αντιπροσωπεία που του το προμήθευσε. Το εσωτερικό του παραμένει σε τόνους λευκού, μαύρου και γκρι, αλλά γνωρίζοντας τον Shaq, αναμένεται να το τροποποιήσει σύντομα.

Αυτό είναι το δεύτερο Cybertruck του O'Neal, και όπως πάντα, δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Φυσικά, είναι η κορυφαία έκδοση με τους τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες που όλοι μαζί αποδίδουν 857 ίππους, Που επιτρέπουν στο Cybertruck να ολοκληρώνει το 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του περιορίζεται στα 180 χλμ./ώρα.

Τέλος να πούμε ότι ο Shaquille O'Neal διαθέτει μια συλλογή αυτοκινήτων αξίας περίπου 2,3 εκατομμυρίων ευρώ και με περιουσία που ανέρχεται σε 465 εκατομμύρια ευρώ μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία με ένα απλό τηλεφώνημα.