Αυτό το Audi είναι πιο δυνατό και από μία Bugatti!

Πως γίνεται αυτό; Τα πάντα μπορούν να γίνουν όταν η γνωστή εταιρία βελτιώσεων Mansory βάζει το χεράκι της ώστε το RS 7 Sportback να αποδίδει πάνω από 1.000 ίππους!

Αυτό το Audi είναι πιο δυνατό και από μία Bugatti!
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Η Mansory, γνωστή για τις πολυτελείς και συχνά υπερβολικές τροποποιήσεις της, εντυπωσιάζει ξανά με μια αναβάθμιση του Audi RS 7 Sportback, το οποίο πλέον διαθέτει περισσότερους ίππους από τη Bugatti Veyron.

To αναβαθμισμένο Audi RS 7 της Mansory διαθέτει σωρεία σχεδιαστικών αναβαθμίσεων. Ο εμπρός προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, τα πρόσθετα σπόιλερ, οι τετραπλές εξατμίσεις οι δύο αεροτομές και ο διαχύτης στο πίσω μέρος είναι μερικά από τα στοιχεία του εμφατικού body-kit. Με υλικό κατασκευής το ανθρακόνημα.

To πακέτο ολοκληρώνουν οι Y-spoke ζάντες της Mansory και οι πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Στο εσωτερικό η πορτοκαλί απόχρωση κυριαρχεί σχεδόν παντού, από το ταμπλό, τα καθίσματα και τις ζώνες ασφαλείας, μέχρι το τιμόνι και την οροφή.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα του RS7 η Mansory αύξησε την απόδοση του στους 1.035 ίππους και τα 1.200 Nm, καθιστώντας το ισχυρότερο ακόμη και από μία Bugatti Veyron. Σε σύγκριση με το εργοστασιακό Audi RS 7 Performance του 2025 με τους 630 ίππους και τα 850 Nm, η διαφορά είναι τεράστια.

Η Mansory συνήθως δεν ανακοινώνει το κόστος των τροποποιήσεών της, και το ίδιο ισχύει για αυτό το RS 7 Sportback. Ωστόσο, γνωρίζοντας τη φήμη της εταιρείας, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το κόστος μπορεί να είναι ακόμη και διπλάσιο από την τιμή του στάνταρ μοντέλου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή