Ένας 21χρονος ΥouTuber τράκαρε την McLaren του - Δείτε πώς... τα κατάφερε

Ο 21χρονος κατέστρεψε το supercar και στη συνέχεια θέλησε να εκμεταλλευτεί κάθε δευτερόλεπτο τραβώντας συνεχώς βίντεο και ενώ ο συνοδηγός του αιμορραγούσε!

Του Γιάννη Σκουφή

Ένα σοβαρό ατύχημα που καταγράφηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου σε vlog σημειώθηκε όταν ο 21χρονος Jack Doherty -YouTuber με περίπου 15 εκατομμύρια ακολούθους- τράκαρε τη McLaren 570S Spider του χάνοντας τον έλεγχό της ενώ έστελνε μηνύματα στο κινητό.

Το βίντεο ξεκινά με τον Jack να οδηγεί σε βρεγμένο δρόμο το supercar των περίπου 250.000 ευρώ με 120 χλμ./ώρα ενώ ταυτόχρονα στέλνει μηνύματα. Λίγο αργότερα, ακούγεται να πατά το γκάζι και μέσα σε δευτερόλεπτα χάνει τον έλεγχο, με την κάμερα να καταγράφει το αυτοκίνητο να πέφτει στη μπαριέρα με ταχύτητα 51 χλμ./ώρα.

Η σύγκρουση προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, και παρόλο που πολλοί έσπευσαν να βοηθήσουν, ο Jack συνέχισε να καταγράφει το συμβάν.

Μάλιστα, δεν σταμάτησε το vlog ακόμα και όταν έσπασαν το παράθυρό του για να τον βγάλουν έξω, ενώ την ίδια στιγμή που ο φίλος και κάμεραμαν του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού αιμορραγούσε στο πρόσωπο, ο Jack τον ενθάρρυνε να τραβήξει ακόμα περισσότερα πλάνα από την καταστροφή.

Η McLaren 570S κινείται από έναν V8 με 3.800 κυβικά που αποδίδει 570 ίππους και 600 Nm και μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,2 δεύτερα, ενώ η τελική της αγγίζει τα 328 χλμ/ώρα.

Ευτυχώς, κανένα άλλο όχημα ή άτομο δεν ενεπλάκη στο ατύχημα, ενώ ο Jack και ο φίλος του γλίτωσαν τα χειρότερα, με τον Jack να συνεχίζει το vlog ακόμα και από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε για να λάβει πρώτες βοήθειες…