Μία ακόμη Ferrari για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Για ακόμη μία χρονιά, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνεχίζει την προσωπική του παράδοση με την αγορά μίας Ferrari για τα γενέθλιά του.

Μία ακόμη Ferrari για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
2'

Του Γιάννη Σκουφή

Ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου, που τώρα είναι 43 ετών και σύμβουλος της AC Milan, γιορτάζει κάθε Οκτώβριο με τον ίδιο τρόπο: κάνοντας δώρο στον εαυτό του ένα μοντέλων υπερυψηλών επιδόσεων. Φέτος, το δώρο του ήταν μία Ferrari SF90 Stradale, και μάλιστα η πιο ακριβή της έκδοση.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήδη είχε τη βασική έκδοση της SF90, αν μπορεί κανείς να αποκαλέσει «βασικό» ένα αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται να έχει επιλέξει την έκδοση Spider της SF90 XX, η οποία αγγίζει σχεδόν τις 950.000 ευρώ!

Με καθαρή περιουσία που αγγίζει τα 180 εκατομμύρια ευρώ, ο Zlatan δεν δείχνει να ανησυχεί για το κόστος. Άλλωστε, η παράδοσή του να αγοράζει μία Ferrari για τα γενέθλιά του ξεκίνησε το 2019 και συνεχίζεται σταθερά κάθε χρόνο.

Το 2023 απέκτησε μία Ferrari Purosangue, ενώ το 2022 γιόρτασε τα 41α του γενέθλια με δύο Ferrari: μια Daytona SP3 και μια 812 Competiizione A. Στα 40 του, είχε επιλέξει ένα Monza SP2, ενώ στα 39 του χρόνια αγόρασε μια SF90 Spider.

Το νέο του απόκτημα, η SF90 XX Stradale, είναι ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα της συλλογής του. Ο συνδυασμός του twin-turbo V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων και των τριών ηλεκτροκινητήρων αποδίδει 1.000 ίππους και 800 Nm ροπής. Το ιταλικό supercar επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 340 χλμ/ώρα.

Παρά το γεγονός ότι ο Zlatan είναι πρέσβης της Volvo εδώ και μια δεκαετία, σπάνια τον βλέπει κανείς να οδηγεί κάτι άλλο πέρα από Ferrari ή Porsche.

https://www.instagram.com/p/DAqdgVvMGSi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή