Αλλάζει χέρια η Formula 1;

Για να εγκαταλείψει ο Μπέρνι Εκλκστόουν το χώρο της Formula 1, θα πρέπει η εταιρία του Ρούμπερτ Μέρντοχ να πάρει τα …ηνία της διοργάνωσης...

Για να εγκαταλείψει ο Μπέρνι Εκλκστόουν το χώρο της Formula 1, θα πρέπει η εταιρία του Ρούμπερτ Μέρντοχ να πάρει τα …ηνία της διοργάνωσης!

Την προηγούμενη εβδομάδα, έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση πως η “News Corporation” του Μέρντοχ, θέλει να αναλάβει τη διοργάνωση, μαζί με τη βοήθεια του μεξικανού μεγιστάνα Κάρλος Σλιμ.

Το δίκτυο Skynews μάλιστα ισχυρίζεται πως ήδη ο Μέρντοχ έχει διενεργήσει τις πρώτες επαφές με μια από τις ομάδες της διοργάνωσης (άφησε να εννοηθεί πως είναι η Ferrari) και μαζί με τον Σλιμ είναι έτοιμη να πάρουν τις τύχες του σπορ στα χέρια τους.

Βέβαια, ο Έκλεκστοουν διέψευσε αυτές τις φήμες, τονίζοντας πως είναι όλα ψέματα και πως το σπορ δεν είναι προς πώληση.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, σε δηλώσεις του στη Sunday Times, φαίνεται να τα …γυρίζει, τονίζοντας πως αν η προσφορά του Μέρντοχ είναι καλή, τότε ίσως και να μπορέσει να …παραδώσει τη σκυτάλη: «Είμαι αρκετά μεγάλος να βγω στη σύνταξη, οπότε δε θα χρειαστεί να βρω νέα δουλειά. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα νε βεβαιωθώ πως οι νέοι αγοραστές θα είναι σε θέση να συνεργαστούν και μαζί μου