Opel ADAM και Mokka: Προσεχώς στην Αγορά της Ν. Αφρικής

Τα νέα Opel ADAM και Opel Mokka θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Ν. Αφρικής το 2015 στο πνεύμα της εξαγωγικής επέκτασης της μάρκας, που προβλέπει το λανσάρισμα 27 νέων οχημάτων και 17 κινητήρων στις σχετικές αγορές μέχρι το 2018.

Opel ADAM και Mokka: Προσεχώς στην Αγορά της Ν. Αφρικής
2'

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επέκτασης και προϊοντικής επέλασης της μάρκας Opel στη Ν. Αφρική, ανακοινώνουμε το λανσάρισμα δύο νέων οχημάτων Opel στην αγορά αυτή το 2015. Τα ADAM και Mokka συνεχίζουν τη Γερμανική κληρονομιά Opel, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στη συναρπαστική σχεδίαση, στην απολαυστική οδηγική εμπειρία και στις πρακτικές καινοτομίες τους» σχολιάζει ο Peter Küspert, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων & Aftersales του Opel Group. «Τα Opel ADAM και Mokka παρουσιάστηκαν στο κοινό της Ν. Αφρικής στο περσινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Johannesburg, όπου έτυχαν εξαιρετικά θετικής υποδοχής από τους καταναλωτές και τα μέσα ενημέρωσης.»

Οι πωλήσεις οχημάτων Opel σημείωσαν αύξηση 54% τους πρώτους επτά μήνες του 2014 στη Ν. Αφρική, αξιοσημείωτο δείγμα ανάκαμψης για τη μάρκα. Η εταιρία σχεδιάζει να αυξήσει το αποτύπωμά της λανσάροντας ανταγωνιστικά και συναρπαστικά νέα προϊόντα σε βασικές κατηγορίες της αγοράς.

«Εκδόσεις κινητήρων και μοντέλων για την τοπική αγορά θα οριστικοποιηθούν όταν πλησιάζει η εποχή του λανσαρίσματος, ωστόσο μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι τα ADAM και Mokka θα έχουν τις τελευταίες τεχνολογίες κινητήρων και καινοτόμα χαρακτηριστικά Opel,» εξηγεί ο Αντιπρόεδρος Δραστηριοτήτων της GM South Africa, Ian Nicholls. «Το Opel ADAM θα προσελκύσει μία νέα γενιά πελατών στην Opel και θα τους μυήσει σε ένα συναρπαστικό κόσμο εξατομικευμένης αυτοκίνησης, κατακτώντας τις καρδιές όσων αναζητούν ένα απόλυτα προσωπικό εργαλείο οδήγησης.»

Η νέα σειρά Mokka που θα αρχίσει να πωλείται το δεύτερο τρίμηνο του 2015 θα προσφέρει ένα μίγμα συναρπαστικών εκδόσεων ειδικά σχεδιασμένων για τις ποικίλες ανάγκες των Νοτιοαφρικανών αγοραστών μικρών SUV σε ανταγωνιστές τιμές και με υψηλά επίπεδα εξοπλισμού και χαρακτηριστικών ήδη από το βασικό μοντέλο. Το Mokka φέρνει μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία, Γερμανική μηχανολογία και καινοτόμες τεχνολογίες στην αναπτυσσόμενη κατηγορία SUV-Β.

Διαβάστε επίσης: Ferrari Luxury Hotel:Η Ιταλική εταιρία δημιουργεί το δικό της ξενοδοχείο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή