MotoGP: Το Grand Prix του San Marino και το κράνος του V. Rossi

Δυσκολία στην αναζήτηση μίας καλής ιδέας φαίνεται πως έχει ο Valentino Rossi για το σχέδιο στο νέο κράνος που θα φορέσει στον αγώνα του Misano. Είναι αλήθεια ή μήπως παίζει με τα Social Media;

MotoGP: Το Grand Prix του San Marino και το κράνος του V. Rossi
1'

Κάθε χρόνο μόλις φτάνουμε στους αγώνες του Mugello και του Misano, πάντα περιμένουμε το νέο σχέδιο στο κράνος του superstar Valentino Rossi. Ο Ιταλός με αυτόν τον τρόπο εκφράζει συναισθήματα: Οργή (όταν η Ducati δεν ήταν συναγωνίσιμη) ενότητα ( το σχέδιο με τον Gianni Morandi) αλλά και λύπη για τον Marco Simoncelli (με το κράνος Wish You Were Here των Pink Floyd).

Φέτος όμως ο Rossi παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα για να βρει μία ιδέα για το κράνος που θα φορέσει το Σαββατοκύριακο: «Αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολο να βρούμε μια καλή ιδέα!» έγραψε στο Twitter του ο Rossi. Επίσης ανέβασε μια φωτογραφία του με την ομάδα Drudi Performance (που δημιουργεί τα σχέδια για τα κράνη του) και τον ίδιο να σκουπίζουν τον ιδρώτα από την σκέψη.

Άραγε ο πολυπρωταθλητής δεν έχει τίποτε να πει; Είναι τόσο ικανοποιημένος με τη Yamahaκαι την χρονιά του; Ή μήπως παίζει τόσο καλά το παιχνίδι των Social Media για κρατά πάνω του την προσοχή;

«Κάθε χρόνο τον αγώνα στο Misano, είμαι πάντα πολύ χαρούμενος. Πρώτον, επειδή είναι μόλις 10 μίλια από το σπίτι μου, έτσι ώστε η οικογένεια και οι φίλοι μου θα είναι παρόντες. Δεύτερον, επειδή μου αρέσει πραγματικά το Misano» συμπλήρωσε στο Twitterτ ου ο Rossi.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή