Παρίσι: Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου και ο Zlatan Ibrahimović

Ένα συλλεκτικό Volvo XC90 παρέλαβε από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου ο Ibrahimović.

Παρίσι: Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου και ο Zlatan Ibrahimović
1'


Ένα πρόωρο δώρο πήρε για τα γενέθλιά του, ο ποδοσφαιριστής της Paris Saint-Germain.Ο συνεργάτης (έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικά spots) της Volvo,παρέλαβε (κατά τη διάρκεια του press day της Mondial de l'Automobile Paris 2014) ένα συλλεκτικό Volvo XC 90. Ο Σουηδός πήρε το αυτοκίνητο με τον αύξοντα αριθμό «10», που είναι το νούμερο με το οποίο αγωνίζεται στη Γαλλική ομάδα.

Ο Zlatan Ibrahimović, έχει γεννηθεί στο Μάλμε στις 3 Οκτωβρίου του 1981, και θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, με πολύ καλή τεχνική και εντυπωσιακό στυλ παιχνιδιού.Στην Paris Saint-Germain και την Εθνική Σουηδίας αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Η δεύτερη γενιά του νέου Volvo XC90 έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο στο Παρίσι.Το νέο SUV, είναι το πρώτο μοντέλο της Volvo που φορά το νέο σήμα της και βασίζεται στη Scalable Product Architecture (SPA).


Περίπου το 90% των εξαρτημάτων του νέου μοντέλου, είναι εντελώς νέα, συμπεριλαμβανόμενου του «Σφυριού του Thor», όπως ονομάζει η εταιρία τα LED φώτα ημέρας με το χαρακτηριστικό σχήμα.

Η καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει έως επτά άτομα, η συρόμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων, δημιουργεί περισσότερο χώρο για αυτούς που κάθονται στην τρίτη σειρά. Η σχεδίαση της είναι λιτή και στη κεντρική κονσόλα ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής, τα ξύλινα διακοσμητικά και οι δερμάτινες επενδύσεις, ο λεβιές των ταχυτήτων είναι κατασκευασμένος από κρύσταλλο της σουηδικής εταιρίας Orrefors. Το ηχοσύστημα είναι της Bowers & Wilkins, αποδίδει 1.900 Watt και έχει 19 ηχεία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή