Ryno Motors: Μοτοσυκλέτα με ένα τροχό

Η μοτοσυκλέτα με ένα τροχό είναι έτοιμη για να κατακτήσει την αγορά . Μπορείται ναπρο-παραγγείλετε μία για 4.154€ με παράδοση να αναμένεται το 2015.


Χρειάστηκαν πάνω από έξι χρόνια και τρία πρωτότυπα, για να είναι έτοιμη η… μονότροχη μοτοσυκλέτα να περάσει στην παραγωγή.

Η Ryno είναι μία μοτοσικλέτα με ένα τροχό, που ισορροπεί η ίδια μπρος-πίσω, ενώ ο αναβάτης διατηρεί την πλευρική ισορροπία. Η Ryno την περιγράφει ως: « Το απόλυτο τροχοφόρο για την πόλη και τα μεταφορικό μέσο της επόμενης γενιάς» .

Το… μονόκυκλο είναι σε θέση να κινηθεί με ταχύτητες ως 10 χιλιόμετρα την ώρα, που το τοποθετούν στην ίδια κατηγορία με το Segway, και έχει επίσης στόχο την ίδια δημογραφική των ανθρώπων που χρησιμοποιούν σήμερα Segways.

Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία αισθητήρα κίνησης για την ανίχνευση των κινήσεων από τον αναβάτη της και αντιδρά αναλόγως. Όταν κλίνετε προς τα εμπρός, το όχημα θα επιταχύνει, προς τα πίσω θα επιβραδύνει.

Ο μικρο-κύκλος έχει ένα χαμηλό και ισορροπημένο κέντρο βάρους ώστε να είναι εύκολο να διαχειριστεί μια ποικιλία από κλίσεις και στροφές. Η θέση οδήγησης και το τιμόνι της είναι στα πρότυπα της μοτοσικλέτας, για άνετη μετακίνηση. Για να ενεργοποιήσετε τη Ryno, πρέπει απλά να κλίνεται προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε, με λεπτές κινήσεις.

Μπορεί να είναι ένα όχημα υψηλής τεχνολογίας, αλλά δεν απαιτεί υψηλή συντήρηση. Η τακτική φόρτιση του συστήματος μπαταριών (επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του παρέχουν αρκετή ενέργεια για μια διαδρομή 16 χλμ) και ο έλεγχος για να βεβαιωθείτε ότι τα ελαστικά είναι σωστά φουσκωμένα, αρκούν για το Ryno.

Το όχημα είναι επίσης εύκολο στο παρκάρισμα, καθώς ο αναβάτης χρειάζεται μόνο να κατεβεί, απενεργοποιήσει το σύστημα Balance και να ενεργοποιήσει τους ενσωματωμένους προφυλακτήρες και το φρένο στάθμευσης. Όσοι ενδιαφέρονται για να πάρουν στα χέρια τους ένα Ryno μπορείτε να προ-παραγγείλετε ένα για 4.154€ με τη παράδοση να αναμένεται το 2015.