ERC: Με Ελληνικό χρώμα

Ο Ίαν Παπανικολάου και η PANIAIN Raidworks ξεκινούν το δύσκολο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ του 2015.
ERC: Με Ελληνικό χρώμα
1'


Εκκίνηση στην προσπάθεια του Ίαν Παπανικολάου και της PANIAIN Raidworks στον πρώτο διεθνή αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC). Το Rally Liepaja στη Λετονία, (6-8 Φεβρουαρίου 2015) θα είναι η πρώτη προσπάθεια του Έλληνα οδηγού.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο πρώτος αγώνας του θεσμού Junior του European Rally Championship. Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν οδηγοί κάτω των 27 ετών, με αυτοκίνητα της κατηγορίας R2.

Ο θεσμός, αποτελεί ένα μεγάλο σκαλοπάτι για τους νέους ηλικιακά οδηγούς έτσι ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να αγωνιστούν στις μεγαλύτερες κατηγορίες και με απώτερο σκοπό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Παπανικολάου έχει σαν στόχο τη συμμετοχή σε ολόκληρο τον θεσμό με ένα Ford Fiesta R2, ο οποίος αποτελείται από 6 αγώνες του ERC, με πρώτο τον αγώνα της Λετονίας o οποίος πραγματοποιείται σε εδάφη με χώμα, πάγο και χιόνι.

Για το κλείσιμο της αγωνιστικής σαιζόν στόχος είναι η συμμετοχή στον εθνικό μας αγώνα, το Acropolis Rally of Greece, 9-11 Οκτωβρίου, με ένα Ford Fiesta R5 και σκοπό τη καλύτερη δυνατή απόδοση σε σχέση με τον τεράστιο ανταγωνισμό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
15:19ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Κορωπί