Πιστεύει στον τίτλο ο Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον μιλώντας στο BBC εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να στεφθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του...

Ο Λιούις Χάμιλτον μιλώντας στο BBC εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να στεφθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1.

Δύο αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο οδηγός της MacLare, ο οποίος είναι τρίτος στην κατάταξη των οδηγών πίσω από τους Φερνάντο Αλόνσο και Μαρκ Γουέμπερ, εξέφρασε σήμερα την άποψη ότι κάποιες φορές είναι καλύτερο να κυνηγάει τους αντιπάλους του, από το να βρίσκεται μπροστά τους.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε να κερδίσουμε τα πάντα και όχι πάρα πολλά να χάσουμε. Γενικά σε κάθε άθλημα, ακόμη και στο ποδόσφαιρο, εάν τρέχεις στον αγωνιστικό χώρο και έχεις την μπάλα, είναι χειρότερο να σε κυνηγούν από το να καταδιώκεις εσύ».

Και συνέχισε λέγοντας:
«Πηγαίνω σε αυτούς τους τελευταίους δύο αγώνες να δώσω τα πάντα και πιστεύω ότι μπορώ να κατακτήσω τον τίτλο. Εάν δεν το πίστευα, τότε δεν θα έπρεπε να κάθομαι εδώ, θα ήμουν στο σπίτι μου.
Η ομάδα μου ξέρει ότι ποτέ δεν εγκαταλείπω και αισθάνομαι ότι αυτό ισχύει για όλη την ομάδα. Είμαστε ακόμη στη διεκδίκηση για τους τελευταίους δύο αγώνες. Είναι ακόμη δυνατό».