MXGP: Παρουσίαση ομάδας Honda HRC (video)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross (MXGP 2015) έχει μπει στην τελική ευθεία. Η Honda παρουσίασε τους δύο οδηγούς που θα την εκπροσωπήσουν στην μεγάλη κατηγορία.
MXGP: Παρουσίαση ομάδας Honda HRC (video)
1'

Βρισκόμαστε πριν από τον πρώτο αγώνα (στο τέλος του μήνα στο Qatar) και οι ομάδες έχουν περάσει ήδη στις τελευταίες προετοιμασίες, αλλά και παρουσιάσεις. Η ομάδα του HRC συνέχισε την προετοιμασία της και έκανε την παρουσίαση των Evgeny Bobryshev και Gautier Paulin στην Σαρδηνία.


Η νέα μεταγραφή της Honda για το 2015 είναι ο Gautier Paulin και έρχεται στο HRC στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του μετά την καταπληκτική του εμφάνιση τον Σεπτέμβριο στο Motocross των Εθνών. Αφήνοντας την Kawasaki ο Paulin επέστρεψε στην Honda και παρά το ρίσκο της νέας ομάδας και της νέας μοτοσυκλέτας πιστεύει ότι θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικός και την φετινή σεζόν. Ο Γάλλος, πήρε την θέση του Max Nagl που μετακόμισε στην Husqvarna Ice One.

Με την κόκκινη εμφάνιση συνεχίζει να αγωνίζεται ο Ρώσος Evgeny Bobryshev ο οποίος ελπίζει να μην έχει τους τραυματισμούς των προηγούμενων ετών και είναι αισιόδοξος με την καινούργια μοτοσυκλέτα της ομάδας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή