Formula 4: Ατύχημα για τον Mick Schumacher (photo)

Άτυχος στάθηκε ο γιος του Michael Schumacher, Mick, στον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος Formula 4. Σύμφωνα με το site Sport 1, ο 16χρονος είχε μία έξοδο στην πίστα του Spielberg, χτύπησε στον τοίχο των pits με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του.

Formula 4: Ατύχημα για τον Mick Schumacher (photo)
1'

Με ένα ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα ένα ελαφρύ τραυματισμό, τελείωσε η αγωνιστική ημέρα του Mick Schumacher στο δεύτερο αγώνα της Formula ADAC 4 στην πίστα του Spielberg.

Στον 17ο γύρο του αγώνα ο Αυστριακός Thomas Preining διεκδικούσε από τον Mick Schumacher τη δέκατη θέση στον αγώνα. Στην ευθεία εκκίνησης / τερματισμού ο Preining χτύπησε με δύναμη το μονοθέσιο του Schumacher και τον ανάγκασε σε έξοδο και πρόσκρουση στο pit wall.
Ο αγώνας διακόπηκε και ο γιος του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε κάταγμα στο δεξί του χέρι.
Αν και εγκατέλειψε ο 16χρονος κράτησε τη δέκατη θέση στην κατάταξη η οποία του έδωσε τον πρώτο του βαθμό. «Είμαι απλά σούπερ απογοητευμένος», δήλωσε μόλις βγήκε από το ιατρικό κέντρο της πίστας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα

16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα