Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ: 25ο Αττικό Ράλλυ Sprint

Ακόμη μια διάκριση για τους Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη αυτή τη φορά στο Αττικό Rally Sprint.

Tο 25ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ ήταν μια ακόμη ευκαιρία για να δείξει τη δυναμική της η ομάδα «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS».

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Πεντέλη, στην καρδιά της Αττικής και οι Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου - Αλέξανδρος Ματαλιωτάκης δεν έχασαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε έναν πολύ γρήγορο, θεαματικό και απαιτητικό αγώνα.

Mετά από τα τρία περάσματα στην Ειδική Διαδρομή των 7,8 χλμ. το πλήρωμα του Renault Clio Ragnotti ανέβηκε στη 3η θέση της κλάσης 1.600 – 2.000 κ.εκ. Οι Χατζηκωνσταντίνου - Ματαλιωτάκης πέτυχαν εξαιρετικούς χρόνους και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, όμως ξεκίνησαν διστακτικά στο πρώτο πέρασμα. Στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό «γράφοντας» χρόνους κορυφής, όμως ο αγώνας, ως διοργάνωση τύπου Sprint, δεν είχε την απαραίτητη διάρκεια ώστε να τους επιτρέψει κάτι περισσότερο από τα Κύπελλα της 3ης θέσης. Την τεχνική υποστήριξη του Renault Clio Ragnotti προδιαγραφών Α7 της ομάδας έχει αναλάβει η Renault Korenta του πολύπειρου Γιώργου Ταράτσαλου. Επόμενος αγώνας για την ομάδα το Rally Sprint Κορίνθου στις 20-21 Ιουνίου.

Φωτογραφία: PhotoRallyPress.gr

Σχετικές ειδήσεις