Έρχεται η Mercedes Benz F125!

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας F125 Hydrogen Gullwing Concept της Mercedes Benz...

Έρχεται η Mercedes Benz F125!
1'

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας F125 Hydrogen Gullwing Concept της Mercedes Benz, που αναμένεται να βρίσκεται στο περίπτερο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης,

Η ονομασία F125, κάθε άλλο παρά τυχαία πρέπει να θεωρείται, καθώς ο σχετικός αριθμός αντιπροσωπεύει την 125η επέτειο από την ίδρυση της γερμανικής εταιρείας. Το εντυπωσιακό σπορ concept, με τις γιγαντιαίες Gullwing-style πόρτες , διαθέτει φουτουριστικό σχεδιασμό και αποτελεί συνέχεια του σπορ σεντάν F800 Concept που παρουσιάσθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο χρόνο.

Η ισχύς του νέου μοντέλου φθάνει τους 231 ίππους, ενώ οι ηλεκτροκινητήρες αντλούν την ισχύ τους από μια συστοιχία κυψελών υδρογόνου. Το κουπέ μοντέλο κουπέ επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 220 χλμ. / ώρα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την Mercedes Benz αναφέρουν πως η F125 Hydrogen Gullwing Concept έχει μια αυτονομία 1.000 χιλιομέτρων. Παράλληλα το αυτοκίνητο μπορεί να καλύψει διαδρομή 31 χιλιομέτρων με την χρήση ενέργειας μόνο από την μπαταρία που έχει ενσωματωμένη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή