Husqvarna Nuda 900/900R

Η ολοκαίνουργια Husqvarna Nuda 900/900R, το «κράμα» Supermoto και Naked, θα βρίσκεται τις επόμενες εβδομάδες στο Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων Μοτοσικλετών της εταιρίας.

Husqvarna Nuda 900/900R
1'

Λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου ενδιαφέροντος των αναβατών σε όλο τον κόσμο, εταιρία δίνει την ευκαιρία προ-παραγγελίας της Nuda 900/900R. Μάλιστα η Ελλάδα είναι μία από τις συνολικά 16 επιλεγμένες χώρες που συμμετέχουν στην διαδικασία προ-παραγγελίας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Husqvarna Motorcycles www.husqvarna-motorcycles.com και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2011, θα είναι εφικτή η ηλεκτρονική διαδικασία προ-παραγγελίας για τις πρώτες Husqvarna Nuda 900/900R που θα φτάσουν στην Ελλάδα

.Η εντυπωσιακή Nuda 900 R ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρείας και έρχεται να συμπληρώσει την άκρως πετυχημένη πρόσφατη πορεία της, με τις εκτός δρόμου μοτοσικλέτες.Μέχρι και σήμερα η εταιρεία κατάφερε να γίνει ευρέως γνωστή μέσα από μια πλούσια γκάμα μοτοσικλετών στις κατηγορίες Cross, Enduro και Supermotard. Η Nuda 900 R δημιουργεί μια καινούργια κατηγορία μοτοσικλετών δρόμου, συνδυάζοντας τη Γερμανική τεχνολογία αιχμής με τον απόλυτα συναρπαστικό Ιταλικό σχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή