Αυτή η διαλυμένη Lamborghini Urus έχει γίνει περιζήτητη! Και ας είναι πανάκριβη!

Πoιος μπορεί να δίνει 130.000 και πλέον δολάρια για να πάρει μια (άσχημα) τρακαρισμένη Lamborghini Urus;
Η δημοπρασία είναι ακόμα ανοιχτή!

Του Γιάννη Σκουφή

Στην αμερικάνικη ιστοσελίδα compart.com υπάρχει μια αγγελία πώλησης μιας Lamborghini Urus που έχει διανύσει μόλις 1.200 χιλιόμετρα. Σχεδόν του κουτιού δηλαδή αλλά ταυτόχρονα, όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες και άσχημα τρακαρισμένη. Με μια πρώτη ματιά πέρα από καπό, μάσκα και λοιπή φανοποιεία θέλουν εσωτερικό έχουν ανοίξει και οι αερόσακοι.

Το πως το εντυπωσιακό SUV έφτασε σε αυτήν την κατάσταση είναι άγνωστο, ενώ το πραγματικά ενδιαφέρον είναι το πόσοι ενδιαφέρονται να την αποκτήσουν. Και το πόσα χρήματα δίνουν, μιας και η τελευταία προσφορά ανέρχεται σε 130.00 δολάρια και από τη στιγμή που πρόκειται για δημοπρασία και απομένουν ακόμα κάποιες μέρες μέχρι τη λήξη της αναμένεται να ανέβει και άλλο.

Γεγονός πάντως είναι πως η βασική Urus στις ΗΠΑ ξεκινά από τις 200.000 δολάρια, ενώ η συγκεκριμένη με τον επιπλέον εξοπλισμό που διαθέτει κοστίζει καινούργια 236.000 δολάρια. Αν στην τιμή αγοράς της τρακαρισμένη, που όπως προαναφέραμε θα ξεπεράσει τις 130.000 δολάρια, προστεθούν και τουλάχιστον άλλες 50.000 για την επισκευή της και με δεδομένη τη μείωση της αξίας της από τη σύγκρουση γίνεται ιδιαίτερα ακριβή. Εκτός και αν αυτός που θα την αποκτήσει μπορεί να την επισκευάσει με σημαντικό μικρότερο κόστος, μη υπολογίζοντας την προσωπική του εργασία αν είναι π.χ. φανοποιός ή μηχανικός ή αν τη διαλύσει στην κυριολεξία ολόκληρη και πουλήσει μεμονωμένα τα ανταλλακτικά. Μόνο έτσι η αγορά της έχει κάποιο νόημα…

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις