Δείτε μια Ford Mustang να διαλύει μια αντλία καυσίμου

Το περιστατικό καταγράφηκε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αριζόνα και τα συμπεράσματα είναι ενδιαφέροντα.

Newsbomb

1'

Του Γιάννη Σκουφή

Πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ο οδηγός μια Mustang που μαζί με άλλους ανεφοδιάζει το αυτοκίνητο του. Αφού το φουλάρει βάζει μπροστά να φύγει αλλά το παρακάνει με τον γκάζι και χάνει τον έλεγχο του κουπέ της Ford που γυρίζει προς την αντλία καυσίμου.

Η σύγκρουση είναι σφοδρή και αμέσως προκαλείται φωτιά με τη Mustang να τυλίγεται στις φλόγες και τους γύρω να τρέπονται σε φυγή. Λίγα λεπτά μετά επιστρέφουν προσπαθώντας να σβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει αλλά δίχως κανένα αποτέλεσμα. Μέχρι να έρθει η πυροσβεστική που χρειάστηκε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο για να σβήσει πλήρως τη φωτιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Συμπεράσματα: Μην προσπαθήσετε να σβήσετε τη φωτιά σε μια αντλία καυσίμου που έχει «αρπάξει». Υπάρχει σύστημα πυρασφάλειας που σφραγίζει αυτόματα την παροχή, ενώ η Mustang πήρε φωτιά από την βενζίνη που είχε απομείνει στην αντλία και στη μάνικα.

Το επόμενο βασικό είναι πως γενικότερα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα πρατήρια και βέβαια όχι… μεθυσμένοι. Και αυτό γιατί στην πορεία διαπιστώθηκε πως τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της Mustang ήταν τριπλάσια από το κανονικό. Εξ’ ού και ο ανόητος χειρισμός. Πάντως, το πάθημα θα του έγινε μάθημα, καθώς οι ζημιές που προκάλεσε στο βενζινάδικο ξεπέρασαν τις 25.000 δολάρια, χωρίς να συνυπολογίζονται οι χρηματικές και μη ποινές.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή