Στον Kai Havertz της Άρσεναλ αρέσουν οι Mercedes

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι αυτοκίνητα οδηγούν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές; Ακόμη και αν δεν βάζουν όσα ο Cristiano Ronaldo ή ο Zlatan Ibrahimovic που αγοράζουν ότι καλύτερο και φυσικά ακριβότερο υπάρχει.

Newsbomb

2'

Του Γιάννη Σκουφή

Υπάρχουν όμως και άλλα αστέρια που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και που έχουν συμβόλαια με εκατομμύρια ευρώ. Όχι βέβαια όσα οι παραπάνω που αναφέραμε, αλλά αρκετά για να αποκτήσουν σπορ και πολυτελή αυτοκίνητα.

Πάρτε για παράδειγμα τον Kai Havertz της ‘Αρσεναλ που έχει μια αξία περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ και ετήσιο εισόδημα κοντά στα 14 εκατομμύρια. Και που έχει μεγάλο πάθος για σπορ μοντέλα που φιλοξενούνται στο γκαράζ του.

Μάλιστα, ο 24χρονος Γερμανός πρόσφατα ανέβασε στα social media τη νέα του Mercedes-AMG GT 63 S, στο ελκυστικό μαύρο ματ χρώμα, για να διευρύνει τη συλλογή του που περιλαμβάνει επίσης μια AMG G-Class και μία ηλεκτρική Mercedes EQS SUV.

Η AMG GT 63 S είναι λοιπόν το νέο αστέρι στο γκαράζ του Γερμανού στράικερ, εφοδιασμένο με έναν bi-turbo V8 των 4.000 κυβικών που αποδίδει 639 ίππους που καταλήγουν σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων AMG Speedshift και του συστήματος τετρακίνησης 4MATIC+.

Μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα μέσα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και να φτάσει την μέγιστη ταχύτητα των 315 χλμ./ώρα.

Ελπίζουμε ο Havertz να μην το παρακάνει και να είναι ασυγκράτητος μόνο μέσα στα γήπεδα. Εκεί όπου την σαιζόν που μόλις ολοκληρώθηκε σκόραρε 14 γκολ -13 στην Premier League και ένα στο Champions League- σε συνολικά 51 εμφανίσεις.

Στην καριέρα του, έχει πετύχει 120 γκολ σε 405 επαγγελματικές εμφανίσεις, με 32 γκολ στην Premier League και 36 στην Bundesliga. Έχει παίξει για την Arsenal και την Chelsea, αφού ξεκίνησε την καριέρα του στη Bayer Leverkusen.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή