Ένα παιδικό καρότσι για γρήγορες βόλτες

Αν έχεις γίνει πρόσφατα μπαμπάς και το όνειρο σου ήταν να αποκτήσεις μια Lamborghini, τότε αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο συγκεκριμένο καρότσι που παρκάρει ακόμη και μέσα στο σπίτι σου.

Του Γιάννη Σκουφή

Η Lamborghini, γνωστή για τα πανίσχυρα μοντέλα της, εξελίσσει ένα νέο προϊόν που δεν είναι ούτε σπορ αυτοκίνητο ούτε SUV. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα... καρότσι για μωρά περιορισμένης έκδοσης!

Το καρότσι, με την ονομασία Reef AL Arancio, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της διάσημης ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με τη βρετανική εταιρεία προϊόντων για βρέφη, Silver Cross. Η οποία, με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή καροτσιών, κατάφερε με αυτήν τη συνεργασία να παρουσιάσει ένα κομψό και πρωτοποριακό προϊόν που ξεχωρίζει από τα συμβατικά καρότσια της αγοράς.

Το σπέσιαλ παιδικό καρότσι ενσωματώνει χαρακτηριστικά της Lamborghini, όπως δέρμα και επενδύσεις από σουέντ, πλαίσιο με ειδική επίστρωση, πορτοκαλί λεπτομέρειες και, φυσικά, εμφανή τα σήματα της ιταλικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Phil Taylor, διευθυντή σχεδιασμού της Silver Cross, το καρότσι αντλεί έμπνευση από τις βασικές αξίες της Lamborghini, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την άψογη κατασκευαστική ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το Reef AL Arancio θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή 500 μονάδων στις αρχές του 2025 και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες χώρες. Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η τιμή του αναμένεται να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, καθώς άλλα προϊόντα αυτής της κατηγορίας ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ.