Ξυπνήστε επιτέλους!

Θα ακούσετε διάφορες ανοησίες και κουταμάρες αυτές τις ημέρες, ότι τις βόμβες και τις επιθέσεις με στόχο να υπάρχουν ακόμα και νεκροί κάνουν οι «Πυρήνες της Φωτιάς», τα παιδιά της πυρκαγιάς και οι εκδικητές της Βίλας Αμαλία.

Μην μασάτε και μην πιστεύετε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας. Δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με κάποια τρελαμένα κωλόπαιδα που βάζουν βόμβες και γκαζάκια για να ρίξουν με αυτά το κατεστημένο.

Είμαστε στη φάση όπου ένα καλά οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και αποσύνθεσης της χώρας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πέστε το όπως θέλετε από εκεί που εκπορεύεται. Παρακράτος; Πράκτορες του λόμπι της δραχμής; Εκτελεστές των ξένων ή ντόπιων συμφερόντων; Αλλά ξυπνήσετε επιτέλους. Ούτε από την Δεξιά εκπορεύονται όλα αυτά, την όποια Δεξιά υπάρχει στην Ελλάδα ακόμα, ούτε περισσότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως λένε διάφοροι ανεγκέφαλοι. Γιατί ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Τσίπρας έχουν κανένα λόγο να ρίξουν τη χώρα στο χάος.

Άλλοι το θέλουν αυτό. Αυτοί που θέλουν να πάρουν στα χέρια την Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί. Αυτοί που θέλουν να φθάσουν όλοι μας στο έσχατο σημείο της φτώχειας και του τρόμου για να παρέμβουν μετά σε άβουλους και φοβισμένους ανθρώπους.

Σας ρωτάω: Ποιος σοβαρός επενδυτής από το εξωτερικό θα έρθει να επενδύσει σε μία χώρα που μπαίνουν βόμβες σε πολυεθνικά πολυκαταστήματα τύπου Mall; Ποιος σοβαρός επενδυτής θα ρίξει λεφτά στην Ελλάδα για τουριστικές επιχειρήσεις όταν θα φοβάται ότι με μία βόμβα μπορούν να του κλείσουν το ξενοδοχείο;

Ήδη η Αμερική έσπευσε με προειδοποιήσεις στους αμερικανούς τουρίστες να μην πλησιάζουν την Ελλάδα γιατί είναι μία επικίνδυνη χώρα. Το πρώτο χτύπημα στον ελληνικό τουρισμό έγινε. Ποιο επωφελούνται από αυτό. Αυτοί που θέλουν να πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί τον τουριστικό θησαυρό τη Ελλάδας.

Γι αυτό σας λέω ότι είμαστε στη φάση όπου εξελίσσεται ένα σχέδιο απαξίωσης της χώρας που δεν ξεκινάει βέβαια από κάποιους τρελαμένους νεαρούς της Βίλας Αμαλία.