Ζούμε σε μία τρέλα

Με τρελοκομείο μοιάζει η Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Βαδίζουμε σε μία ομαδική αυτοκτονία (εκλογές) με τρεις συγκυβερνήτες που κάνουν τους τσαμπουκάδες πάνω από το πτώμα της ΕΡΤ.


Την ίδια στιγμή Ρώσοι, Κινέζοι, Άραβες και Ευρωπαίοι δεν βάζουν ούτε ευρώ στην Ελλάδα για επενδύσεις και ο ελληνικός λαός τα έχει χαμένα με το «δόγμα του σοκ» που έχει υποστεί.

Οι δημοσκοπήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων αποκάλυψαν πλήρως τη σχιζοφρένεια που ζούμε. Οι πιο πολλοί λένε ότι είναι πλήρως αποτυχημένη η σημερινή κυβέρνηση... αλλά δεν θέλουν να γίνουν εκλογές για να την αλλάξουν.

Οι περισσότεροι λένε ότι ο Σαμαράς πάει από λάθος σε λάθος... αλλά τον θεωρούν τον πιο κατάλληλο πρωθυπουργό!

Όλοι σχεδόν παραδέχονται ότι η ΕΡΤ είναι «αμαρτωλή», αλλά οι περισσότεροι από αυτούς... δεν θέλουν να την πειράξει κανείς και να μείνει όπως είναι!

Μήπως ρε παιδιά, πράγματι, έχει δίκιο ο Καμμένος και μας ψεκάζουν; Τελικά ξέρουμε τι θέλουμε ή μας έχουν μετατρέψει σε φοβισμένα ποντίκια που τρέχουν μέσα σε ένα σκοτεινό, υπόγειο λαβύρινθο χωρίς έξοδο;

Η τραγωδία όλων μας σήμερα είναι ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο αυτή την πραγματικότητα που ζούμε, δεν πιστεύουν οι περισσότεροι σε αυτή την κυβέρνηση, δεν νιώθουν ασφαλείς με πρωθυπουργό Σαμαρά και δεκανίκια του τους Κουβέλη-Βενιζέλο, αλλά και δεν βλέπουν να υπάρχει άλλη λύση.

Δηλαδή δεν έχουν ελπίδα. Δηλαδή δεν βλέπουμε φως μπροστά μας.

Για όλους εσάς που βουλιάζετε στους καναπέδες σας βλέποντας τουρκικά σίριαλ κάθε βράδυ, η πατρίδα σας καληνυχτίζει.