Επιτέλους πείτε και ένα ΟΧΙ

Η κτηνωδία της τρόικα απέναντι στον ποδοπατημένο ελληνικό λαό, είναι γνωστή και αποδεδειγμένη.


Η απάνθρωπη στάση Βερολίνου και Βρυξελλών απέναντι στον ελληνικό λαό είναι επίσης γνωστή. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν τα δανεικά πίσω και μάλιστα αυξημένα, να αρπάξουν τη χώρα μας και τα πλούτη της και ας πεθάνουμε όλοι.

Τα εγκληματικά λάθη που έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα, είναι επίσης καταγεγραμμένα. Υπέγραφαν ό,τι τους έφερναν οι διάφοροι εκτελεστές των αποφάσεων Μέρκελ, Λαγκάρντ και Σία.

Τώρα όμως που έχουμε εξουθενωθεί όλοι, που στράγγιξαν το αίμα μας, τώρα που στέρεψε και η υπομονή μας, έρχονται πάλι και υπαινίσσονται νέα μέτρα για να καλυφθούν τα ελλείμματα.

Ο Βενιζέλος εκλιπαρεί τους Ευρωπαίους ηγέτες για αλληλεγγύη, λες και δεν βλέπει πόσο ανελέητοι είναι.

Ο Στουρνάρας υπόσχεται ότι δεν θα υπογράψει για οριζόντια μέτρα, αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνουμε το κουβεντιάζει το θέμα με την τρόικα.

Επιτέλους πείτε τους ένα όχι. Τέρμα. Δώσαμε και δεν έχουμε τίποτα άλλο να δώσουμε.

Πετάξτε τους στα μούτρα ένα ΟΧΙ των «τελειωμένων» Ελλήνων. Πείτε τους ΟΧΙ σε νέα μέτρα που δεν θα τα εφαρμόσουμε ό,τι κι αν μας κάνετε.

Γιατί δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα. Γιατί φοβούνται μην χάσουν τα λεφτά τους. Αυτό τους ενδιαφέρει μόνο.

Γιατί αν μας πιέσουν κι άλλο, το ηφαίστειο στην Ελλάδα θα εκραγεί και θα κάψει με τη λάβα του και μνημόνια, και δάνεια, και συμφωνίες περασμένων ετών και όλα αυτά που μας έχουν ρίξει στην κόλαση.