Οι αλήτες και οι απελπισμένοι

Αυτά που έγιναν χθες στη βουλή με την αλητεία της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν καμία σχέση με τις 600.000 Έλληνες που τους ψηφίζουν.

Επιμένω στην άποψη αυτή, γιατί όλοι όσοι στεκόμαστε απέναντι στο φασισμό, θα κάνουμε τραγικό λάθος να χαρίσουμε στο Μίχο και στο Μιχαλολιάκο αυτόν τον απελπισμένο, οργισμένο, αδικημένο κόσμο από το κράτος, των 600.000 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

Οι μεν είναι υπόκοσμος, πολιτικοί αλήτες, άνθρωποι που μισούν τα πάντα, από την Ελλάδα μέχρι τη Δημοκρατία και τους αδύναμους συνανθρώπους μας. Οι δε –οι 600.000 Έλληνες- είναι ο διπλανός μας, ο συγγενής μας, ο γείτονας, οι συνεργάτης και ο φίλος μας, που θέλουν να «πονέσουν» με την ψήφο τους όλους αυτούς της πολιτικής καμαρίλας και των αριστεροδεξιών κομμάτων, που δεν βρήκαν το δρόμο να οδηγήσουν στη φυλακή όσους έκλεψαν, ρήμαξαν, έκαψαν τη ζωή μας για την τσέπη τους και μόνο. Και όσους ξεβρακώθηκαν μπροστά στην τρόικα.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Ο υπόκοσμος, οι αλήτες, οι μαχαλόμαγκες και τα θρασίμια που χθες μετέτρεψαν τη βουλή σε στάβλο –εκεί που οι ίδιοι ζουν και κινούνται- να μείνουν και να μπουν και οι υπόλοιποι στη φυλακή.

Ο κόσμος, όμως, που τους έκανε τρίτο κόμμα στη χώρας μας είναι δικός μας, είναι άνθρωποί μας, καμία σχέση δεν έχουν με αυτά τα τέρατα του φασισμού.