Γινόμαστε ορμητήριο τζιχαντιστών

Όταν για πρώτη φορά, πριν ένα μήνα περίπου, έγραφα στο newsbomb.gr για την απειλή να γίνει η Ελλάδα φωλιά των τζιχαντιστών-δολοφόνων, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο απευθύνθηκα, προσπάθησε να διαψεύσει την πληροφορία και πάντως σκέπασε με την απόλυτη σιωπή του τον υπαρκτό αυτό κίνδυνο.


Φυσικά το ρεπορτάζ στηριζόταν σε πληροφορίες που είχα μέσα από την καρδιά, τον βαθύ πυρήνα, φανατικών ισλαμιστών, που υπάρχουν και ζουν ανενόχλητοι στη χώρα μας.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, έχει ανοίξει το θέμα δημοσιογραφικά, εφημερίδες, sites και ραδιόφωνα ασχολούνται με αυτό, κάποιοι μιλάνε και με αριθμούς (ότι 100 φανατικοί τζιχαντιστές δρουν στην Αθήνα) και δημιουργούν, έτσι, τρόμο και αγωνία σε όλους μας.

Δεν ξέρω αν είναι 100 ή 200 ή 50 οι τζιχαντιστές στην Αθήνα, αλλά σίγουρα υπάρχουν. Και δρουν στα υπόγεια ισλαμικά τζαμιά, σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, σε διάφορα μουσουλμανικά ιεροδιδασκαλεία της Θράκης, και μέσα σε ομάδες λαθρομεταναστών από τις ισλαμικές χώρες, που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Αναζητάνε ανθρώπους που θέλουν να πάνε εκεί, στα σύνορα Συρίας και Ιράκ και να μπουν στο χορό του αίματος των τζιχαντιστών. Αναζητάνε μελλοντικούς τζιχαντιστές όχι μόνο μεταξύ των μουσουλμάνων, αλλά και κάποιων απελπισμένων Ελλήνων, που δεν έχουν πια να χάσουν τίποτα και μπορεί να βρίσκουν τη διέξοδό τους στην αγριότητα των τζιχαντιστών.

Ήρθε η ώρα οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας να πάψουν να συμπεριφέρονται όπως η στρουθοκάμηλος και να δουν με απόλυτο ρεαλισμό το πρόβλημα. Και βέβαια να κάνουν εδώ και τώρα κάτι, όπως ήδη κάνουν προληπτικά άλλα κράτη της Ευρώπης.