Τελικά μας είπε μαλ… ο Πάγκαλος ή όχι;

Ούτε ο Ψηνάκης δεν έχει αυτό το μοναδικό ταλέντο που διαθέτει ο Πάγκαλος να δημιουργεί φασαρία γύρω από το όνομά του.

Ο τύπος δεν παίζεται. Εκεί που πάμε να τον ξεχάσουμε και να τον βάλουμε στον χρονοντούλαπο της ιστορίας, τσουπ νάτος πετιέται, και μας κάνει να ασχολούμαστε με τις δηλώσεις και τις αρλούμπες του.

Μετά το κοπρίτες, τεμπέληδες, άχρηστους, που χαρακτήρισε πολλές κοινωνικές ομάδες, ο γίγαντας αυτός της πολιτικής διανόησης, μας είπε τώρα και μαλ… σε μια συνέντευξή του στο γαλλικό κανάλι France 5.

Δηλαδή χαρακτήρισε και τους δικούς του ψηφοφόρους μαλ… Εκεί οδηγούμαστε με μια απλή συλλογιστική.

Χθες ο Big Θεόδωρος έσπευσε να μαζέψει τα πράγματα γιατί μ’ αυτά και μ’ αυτά ούτε σε ταβέρνα για κοψίδια εκεί στα Καλύβια δεν θα μπορεί να πάει.

Είπε λοιπόν σε μια διορθωτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΙ: «Δεν τους είπα μαλ… τους είπα φασίστες, κομουνιστές και ηλίθιους όσους θέλουν να φύγουμε από το ευρώ».

Δηλαδή τι φασίστας, τι μαλ… τι κομουνιστής, όλοι το ίδιο είναι κατά Πάγκαλο.

Προσωπικά τον γουστάρω πολύ τον Θόδωρα. Μου πάει αυτή η ανατρεπτική του σκέψη, μ’ αρέσει που συχνά τα κάνει όλα μπάχαλο. Και κυρίως τον θεωρώ ίσως τον πιο ιδιοφυή πολιτικό μας. Αλλά εδώ υπάρχει και το πρόβλημα. Το πολύ μυαλό καμιά φορά σε οδηγεί στη γελοιότητα.

Τελικά έχει τόση σημασία αν μας είπε ή όχι μαλ… ο Θοδωρής; Ή έχει σημασία ότι αυτός ο άνθρωπος που μέσα στην ασχετοσύνη του πριν ενάμιση χρόνο με λοιδορούσε στη Βουλή για τις αποκαλύψεις μου για τον ορυκτό πλούτο, πάει τώρα και κουβεντιάζει για μας και το μέλλον μας με την κινέζικη κυβέρνηση και παράγοντες της παγκόσμιας οικονομίας;