Θεσσαλονίκη: Τώρα το... μπουγατσάν και σε παγωτό!
Πριν από δυο μήνες μας είχε καταπλήξει όλους με την τρομερή ιδέα του να ενώσει την μπουγάτσα με το κρουασάν και να φτιάξει ένα έδεσμα που έχουν την τύχη να το απολαμβάνουν οι Θεσσαλονικείς.
Το Μπουγατσάν έγινε η απόδειξη της εφευρετικότητας του Έλληνα όταν πρόκειται για φαγητό και του πως ένα έδεσμα μπορεί να διαφοροποιηθεί αν το βάλεις μαζί με ένα άλλο.
Μετά το ζεστό κρουασάν με κρέμα μπουγάτσας, ζάχαρη άχνη και κανέλα, η νέα μεγάλη εφεύρεση είναι το παγωτό μπουγατσάν. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που έκαναν πραγματικότητα αυτή την ιδέα, οι ιδιοκτήτες του Estrella στην συμπρωτεύουσα, το παγωτό μπουγατσάν είναι μπουγατσάν με την παγωμένη εκδοχή της κρέμας μπουγάτσας με κρέμα βανίλιας και το σερβίρουν είτε σε κύπελλο ως μπάλα παγωτού είτε μέσα στο κρουασάν.
Grekamag.gr
Διαβάστε επίσης: Η πιο εύκολη και νόστιμη πατατοσαλάτα