Η μοίρα σου είναι στα χέρια σου… Άλλαξέ την!

O Σεπτέμβριος του 2020 ήταν καταστροφικός για κάποιους. Το πέρασμα του Ιανού, ήταν ολέθριο.
2'

Άνοιξε πληγές, προκάλεσε ζημιές που δεν επουλώθηκαν… Άνθρωποι είδαν το βιός τους, τις δουλειές τους, τα όνειρα τους να πνίγονται στη λάσπη. Μια λάσπη που δεν έπνιξε όμως την ελπίδα. Ούτε το πείσμα για ένα καλύτερο αύριο, μετά από ένα «λασπωμένο» σήμερα.

Η Βάσω Μητρούλια ήταν ένας από τους ανθρώπους που όρθωσαν ανάστημα, σήκωσαν μανίκια και έπεσαν στη μάχη… Πολέμησαν με τη μανία της φύσης και νίκησαν. Κι ας ήταν ο Σεπτέμβρης, ο πιο κρίσιμος μήνας για τα υπέροχα Χριστουγεννιάτικα δέντρα της Palletree... Ο μήνας που ουσιαστικά παράγονται οι παλέτες, από τις οποίες φτιάχνονται αυτά τα μικρά θαύματα.

Το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Palletree.

Με έναν τρομερό, έναν πραγματικά συγκλονιστικό αγώνα δρόμου η Βάσω και οι συνεργάτες της μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο πέτυχαν ένα μικρό «θαύμα»! Αυτό που τα παιδιά ονομάζουν… των Χριστουγέννων!

Και ειδικά σε μια περίοδο όπως αυτή που όποιο δέντρο δεν καίγεται, μετά… πνίγεται/παρασύρεται/ξεριζώνεται από τα ορμητικά νερά, το να σώσεις έστω κι ένα δεντράκι ισοδυναμεί με θαύμα…

Η πρωτοτυπία του αυτού του «δέντρου» είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται χρήσιμες πρώτες ύλες αλλά τα υποπροϊόντα από την παραγωγή ξύλινων παλετών. Με δυο λόγια, να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο, να φτιάχνεται ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς στην πραγματικότητα να έχει υλοτομηθεί δέντρο μόνο για αυτή τη χρήση, όπως συμβαίνει στην περίοδο των Χριστουγέννων…

Ανεξάρτητα ωστόσο από το όποιο «προϊόν» η Βάσω και οι συνεργάτες της, παρέδωσαν ένα μάθημα ζωής, νικώντας- όχι την ανίκητη φύση αλλά- την μοίρα τους… Αυτή που τον Σεπτέμβριο του 20 έμοιαζε προδιαγεγραμμένη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές