Η 88η ΔΕΘ έχει τιμώμενη χώρα τη Γερμανία

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τη Γερμανία και προσδοκά συνεργασίες που θα δώσουν άλλη δυναμική στην πόλη.
INTIME NEWS
4'

Σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, η 88η ΔΕΘ θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις για τη χώρα και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα και την ευημερία των πολιτών δίνοντας έμφαση στα νέα τεχνολογικά μέσα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Επιπλέον, πλήθος εκδηλώσεων και πρωτότυπων αφιερωμάτων θα εμπλουτίσει το ψυχαγωγικό χαρακτήρα της ΔΕΘ, προσελκύοντας το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών.
Με τη δυναμική παρουσία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, τιμώμενη την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας,τη φιλοξενία πολλών Β2Β και Β2C γεγονότων, αλλά και πλήθος ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό, η 88η ΔΕΘ κλείνει το «θεσμικό» ραντεβού της με τις χιλιάδες κόσμου που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, τιμώμενη χώρα θα είναι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υπό τον τίτλο-ομπρέλα «made in Germany» καταλαμβάνοντας περισσότερα από 6.000 τετραγωνικά μέτρα, στα οποία θα παρουσιάζονται εκθέματα και υπηρεσίες κορυφαίων εταιριών της εγχώριας επιχειρηματικότητας.
Η συμμετοχή της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ, θα αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία για την ενίσχυση και εμβάθυνση των ελληνο-γερμανικών πολιτικών, οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων.
Παράλληλα, θα υποστηρίξει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με προγραμματισμένες θεματικές ημέρες για εκπαιδευτικά θέματα, συναντήσεις δικτύωσης, καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις.

Ένα ποικίλο πολιτιστικό πρόγραμμα θα λάβει χώρα ευρύτερα στην Θεσσαλονίκη σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, το Γερμανικό Γενικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, το Γερμανοελληνικό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο, το Goethe-Institute και το DGJW – Γερμανοελληνικό Γραφείο Νεολαίας.
Κορυφαία στιγμή των εκδηλώσεων, η παρουσία του κ.Ότο Ρεχάγκελ, του Γερμανού που ανέβασε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, ο προπονητής των Legends 2004, έρχεται για να γιορτάσει την επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro, τη Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024, στην κεντρική σκηνή της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης!

Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση των επισκεπτών της, αποτελεί για τη Δ.Ε.Θ. 2024 ένα παράλληλο και πολύ σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης και όπως κάθε χρόνο στις πρόσφατες διοργανώσεις της , έτσι και φέτος θα περιλαμβάνει πολυποίκιλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και φυσικά μία πληθώρα μουσικών events και συναυλίες στο υπαίθριο χώρο της.

To Hobby Festival έρχεται να εμπλουτίσει τα ειδικά αφιερώματα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με τα χόμπι από επαγγελματίες και οργανισμούς, οι οποίοι διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσης ελεύθερου χρόνου!
Εκθέτες με βιωματική παρουσία και showtimes θα είναι εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ για να γνωρίσουν στο ευρύ κοινό διάφορα είδη χόμπι σε μια άκρως ψυχαγωγική ατμόσφαιρα που τα έχει όλα: μουσική, διασκέδαση, κληρώσεις και δώρα.

Στις συναυλίες της ΔΕΘ, συμμετέχουν πάντα αγαπημένοι καλλιτέχνες και κορυφαία ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να αποτελεί τον μεγαλύτερο εκθεσιακό θεσμό στη χώρα και ένα πολυδιάστατο γεγονός επιχειρηματικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος με διεθνή ακτινοβολία.

Οι διοργανωτές φροντίζουν, οι εκδηλώσεις το 2024 στη Δ.Ε.Θ. να καλύψουν τις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων επισκεπτών της έκθεσης.

Το όραμα της ΔΕΘ HELEXPO για την επόμενη ημέρα, είναι η ανάπλαση του Εκθεσιακού & Συνεδριακού της Κέντρου με ισχυρή ταυτότητα, αντάξια της ιστορίας του, η οποία θα πληροί τα υψηλότερα πρότυπα σύγχρονων εγκαταστάσεων και θα συμβάλλει στην αειφόρο ανάπτυξη.

Η Θεσσαλονίκη ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και διεκδικεί τη θέση που της αξίζει. Η διοίκηση της ΔΕΘ έχει αντιληφθεί οτι η επιχειρηματικότητα είναι αυτή που μπορεί να δώσει ώθηση στην πόλη και να δημιουργήσει ευκαιρίες ανάπτυξης και ευημερίας.