ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Κασσελάκης «ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» - Δείτε το βίντεο

Ο Κασσελάκης «ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» - Δείτε το βίντεο

Στέφανος Κασσελάκης: Στην Αστυπάλαια «κόλλησε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της κακοκαιρίας. 

Στην Αστυπάλαια αναγκάστηκε να διαμείνει το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς λόγω των ισχυρών μποφόρ και της φουρτούνας στη θάλασσα το σκάφος με το οποίο κάνει περιοδείες σε νησιά του Αιγαίου δεν μπορούσε να αποπλεύσει.

Κατά την παραμονή του στην Αστυπάλαια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη του κόμματος πήγαν σε ταβερνάκι του νησιού για φαγητό και εκεί τού τραγούδησαν το «Bella Ciao».

Το νησί της Αστυπάλαιας αποτελεί την έκτη στάση της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου που πραγματοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του είναι η Χάλκη και η Σύμη.

Στη σχετική ανάρτηση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «6η στάση Αστυπάλαια. Για σήμερα εδώ θα διανυκτερεύσουμε. Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών».

Δείτε την ανάρτησή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Και προσθέτει: «ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους “λαλίστατους” δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα, τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα. Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες».